Lifestyle|15.06.2020 18:00

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο γάμος, ο δεύτερος γιος και η νέα σειρά που θα πρωταγωνιστήσει

Newsroom

Για τις παιδικές της αναμνήσεις από την ΕΡΤ, για τη μητέρα της που ήταν από τις πρώτες γυναίκες μοντέρ στην κρατική τηλεόραση, τη νέα σειρά που θα πρωταγωνιστεί από τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ, αλλά και για τον ρόλο της ως μητέρα και σύζυγος, μίλησε στην πρεμιέρα του «φλΕΡΤ» η Κατερίνα Παπουτσάκη. «Όταν ήμουν πολύ μικρή η μαμά μου έκανε μίξη εικόνας στην ΕΡΤ. Ήταν από τις πρώτες γυναίκες ως τεχνικός. Ήταν πολύ καλή στη δουλειά της. Έχω πολλές παιδικές αναμνήσεις από εδώ. Τώρα που θα ξεκινήσουμε γυρίσματα για τη νέα σειρά "Τα καλύτερά μας χρόνια" ξέρω τα κατατόπια. Αγαπώ αυτό το κτίριο. Όταν ανέβαινα τα σκαλιά για να έρθω να σε βρω, ένιωθα μια γλυκιά νοσταλγία γι' αυτά τα χρόνια» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε: 

«Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτή τη σειρά. Μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, νιώθω τυχερή που αυτή την περίοδο έχω δουλειά. Είναι ένα αρκετά καλογραμμένο σενάριο. Είμαι περήφανη. Θα είναι μία κωμωδία εποχής. Θα βλέπουμε την ιστορία της Ελλάδας από τα μάτια ενός παιδιού. Εγώ θα κάνω μία μοδίστρα, η οποία είναι μία τρυφερή μαμά. Έχει στοιχεία της συντηρητικής γυναίκας του τότε, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει μια προοδευτική ματιά. Θα είμαι μαζί με τον Ηλία Μελέτη, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για την 8ετή σχέση της και την επιτυχία ενός μακρόχρονου δεσμού. «Έχω μάθει την υπομονή, που δεν την ήξερα και τόσο καλά. Έχουμε κάνει θεραπεία ζεύγους με τον Παναγιώτη και συνεχίζουμε. Έχουμε βρει καλύτερο κώδικα επικοινωνίας. Είμαι ευτυχισμένη γι' αυτό. Όσο περνάει ο καιρός βαδίζουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον». 

Κατερίνα ΠαπουτσάκηφλερτΕΡΤΝάντια Κοντογεώργη