Lifestyle|28.06.2020 08:40

Tα ζώδια σήμερα Κυριακή 28 Ιουνίου: Αιγόκερε, απόφυγε αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές

Newsroom

Την Κυριακή 5 Ιουλίου έχουμε την τελευταία έκλειψη της περιόδου και αυτή θα γίνει στον Αιγόκερω. Η έκλειψη αυτή θα συνοδευτεί από πανσέληνο όπως γίνεται συνήθως και θα επιβαρύνει ποικιλοτρόπως περισσότερο την παρορμητική ζωδιακή ομάδα δηλαδή τον Κριό τον Ζυγό τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω.

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη - Τα ζώδια της εβδομάδας 21- 27 Ιουνίου: Δονήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες

Εδώ - και το ακριβές θα ήταν αν λέγαμε γύρω από αυτήν την ημερομηνία - μπορεί να κλείνουν κύκλοι που σχετίζονται με έναν τρόπο σκέψης και δράσης, αλλά και εργασίας ή σημαντικών σχέσεων ή κάποιου συνεταιρισμού ή σύμπραξης.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Γενικά

Κριέ, ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου και το επόμενο χρονικό διάστημα θα κυριαρχήσει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με τις πρωτοβουλίες σου. Προσοχή καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις παραπάνω εριστικός και επιθετικός από το συνηθισμένο ενοχλώντας τους γύρω σου και δημιουργώντας εντάσεις.

Αισθηματικά

Ο εκνευρισμός που είναι έκδηλος ιδιαίτερα το μεσημέρι μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου λόγω κακής επικοινωνίας που δεν ωφελούν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να πρωταγωνιστήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις λόγω της εξωστρέφειας και της έντονης κοινωνικότητας που σε διέπουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες καθώς το τετράγωνο της Σελήνης στο Ζυγό με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και ένταση με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να είσαι ψύχραιμος και ακριβής στα λεγόμενά σου διαφορετικά οι συγκρούσεις θα είναι έντονες.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, ο Άρης περνάει στον Κριό και το επόμενο χρονικό διάστημα θα έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος, τραύματα και απωθημένα που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Προσοχή γιατί τα συναισθηματικά ξεσπάσματα θα είναι έντονα και θα επηρεάσουν σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να μην εγκλωβιστείς σε λεπτομέρειες της σχέσης που θα δημιουργήσουν έντονη διάθεση για γκρίνια και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η καθημερινότητα και οι απαιτήσεις της σε κουράζουν και δύσκολα θα αφιερωθείς στο φλερτ και σε νέο πρόσωπο που μπορεί να σε διεκδικήσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δυσκολίες, κόντρες και εκνευρισμός μπορεί να κυριαρχήσουν στο εργασιακό περιβάλλον καθώς το τετράγωνο της Σελήνης στο Ζυγό με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο δεν διευκολύνει την επικοινωνία και την συνεννόηση. Οι παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε αποπροσανατολισμό από τις υποχρεώσεις σου και σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του συναδέλφου περίγυρου.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, ο Άρης περνάει στον Κριό και το επόμενο χρονικό διάστημα θα κινηθείς με βάση τους στόχους και τις φιλοδοξίες που θέλεις να πετύχεις. Οι ομαδικές προσπάθειες σε εκφράζουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό σε έναν κοινό σκοπό.

Αισθηματικά

Οι ανασφάλειες και οι φόβοι σου έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να γίνεις απότομος και εριστικός με το ταίρι σου. Αυτό θα είναι αρκετό για να σας απομακρύνει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον, η επιθετική συμπεριφορά σου όμως δεν θα ευνοήσει την όποια εξέλιξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη να παίξεις πρωταγωνιστικό ρόλο στο επαγγελματικό πεδίο είναι έντονη, όμως το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο φέρνει στην επιφάνεια φόβους και ζητήματα αυτοεκτίμησης. Προσπάθησε να μην εκτονωθείς σε συνεργάτες και ανωτέρους σου δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στην εξέλιξή σου.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, ο Άρης περνάει στον Κριό και το επόμενο χρονικό διάστημα θα σε απασχολήσουν σημαντικά επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που αναλαμβάνεις. Το άγχος αυξάνεται, το ίδιο και η απολυτότητα για αυτό δείξε προσοχή και προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός ιδιαίτερα με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου.

Αισθηματικά

Η κυκλοθυμία εντείνεται και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στο πρόσωπό μου πρωταγωνιστεί στη ζωή σου λόγω της εσώτερης σύγκρουσης που σε καταβάλει και σε επηρεάζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, δεν έχεις όμως κατασταλάξει στο τι θέλεις πραγματικά και αυτό δεν θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις απελευθερωμένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο εκνευρισμός και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά αποφάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου αυξάνει κατακόρυφα την ένταση. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να εκφράσεις διαφωνίες για ότι δεν είσαι σίγουρος γιατί θα υπάρξουν δυσάρεστες επιπτώσεις.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, ο Άρης περνάει στον Κριό και το επόμενο χρονικό διάστημα σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά επιμορφωτικά ζητήματα, νομικά θέματα και ταξίδια που σε ενδιαφέρουν σημαντικά. Η αισιοδοξία και η θετική διάθεση κυριαρχούν και δεν αφήνουν την απογοήτευση να επηρεάσει την σκέψη σου.

Αισθηματικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναισθηματικές υπερχειλίσεις και ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν δυσάρεστα την σχέση σου φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να δείξει έντονα συναισθήματα για εσένα, οι φόβοι σου όμως δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις με ξεκάθαρη σκέψη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε εμπορικά ζητήματα και συμφωνίες που σου κεντρίζουν την προσοχή επαγγελματικά καθώς το τετράγωνο της Σελήνης στο Ζυγό με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να φέρει μπροστά σου εκκρεμότητες και εμπόδια από το παρελθόν που θα επηρεάσουν αρνητικά την εξέλιξη τους.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, ο Άρης περνάει στον Κριό και για την επόμενη χρονική περίοδο επικεντρώνεσαι κυρίως σε οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η καχυποψία και η δράση κάτω από το τραπέζι μπορεί να επηρεάσει σημαντικά συνεργασίες και σχέσεις για αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός στις πρωτοβουλίες που θα πάρεις.

Αισθηματικά

Το πείσμα και η απολυτότητα κυριαρχούν στη σχέση σου καθώς δεν είναι εύκολο να εκφράσεις αυτά που σε καλύπτουν και θέλεις πραγματικά από το ταίρι σου αντιδρώντας περίεργα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς τα συγκρουόμενα συναισθήματα είναι έντονα και χαλάνε την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες μπορεί να σε απασχολήσουν, θα πρέπει όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς το τετράγωνο της Σελήνης στο Ζυγό με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο δημιουργεί εμπόδια και δυσκολία στη διευθέτηση τους. Προσοχή σε συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, ο Άρης περνάει στον Κριό και για την επόμενη χρονική περίοδο θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις καθώς εκδηλώνεις έντονα τη νευρικότητα σου ή δέχεσαι ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν τις σχέσεις στα άκρα.

Αισθηματικά

Δεν σου είναι εύκολο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου, προσοχή γιατί ο εγωισμός και ο εκνευρισμός θα είναι κακοί σύμβουλοι για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η η νευρικότητα που σε διακατέχει δύσκολα θα σου επιτρέψει να ασχοληθείς με το φλερτ και με νέες γνωριμίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κόντρες μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς το τετράγωνο της Σελήνης στο ζώδιό σου με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σε οδηγεί σε υπερβολικές και παράλογες συμπεριφορές λόγω το έντονο εγωισμού και της νευρικότητας που σε διακατέχει. Η δυσκολία στην επικοινωνία δυσχεραίνει την πορεία των επαγγελματικών στόχων, μην επιδιώκεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, ο Άρης περνάει στον Κριό και το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να αντιμετωπίσεις επιπλέον υποχρεώσεις και αγγαρείες που δημιουργούν ένα ασφυκτικό καθημερινό πρόγραμμα. Προσπάθησε να βάλεις άσκηση στη ζωή σου για να μπορείς να εκτονώνεις το άγχος και τον εκνευρισμό που κάνουν την εμφάνισή τους.

Αισθηματικά

Τραύματα του παρελθόντος και ενοχές έρχονται στην επιφάνεια επηρεάζοντας δυσάρεστα την σχέση σου καθώς μπορεί να γίνεις απόλυτος και δογματικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η συγκρούσεις μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα από το παρελθόν που επιστρέφουν και προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικές αποφάσεις και κινήσεις στη δουλειά καθώς το τετράγωνο της Σελήνης στο Ζυγό με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο δεν αφήνει περιθώρια για ρεαλιστική σκέψη και προσέγγιση. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις λογικά και τα λάθη είναι πιθανά, φρόντισε να τα αποφύγεις.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, ο Άρης περνάει στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα τον δυναμισμό, τι είναι αυτοπεποίθηση, την γενναιοδωρία σου. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ασχοληθείς έντονα με δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν, τα παιδιά και την προσωπική σου ζωή καθώς το πάθος κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικά

Η ανάγκη για ανεξαρτησία και οι φόβοι συγκρούονται μέσα σου, φρόντισε να μην εκτονωθούν στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου καθώς οι καυγάδες είναι πιθανοί. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εριστική σου διάθεση θα απομακρύνει νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να θέλει να σε προσεγγίσει συναισθηματικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δύσκολα θα προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο σήμερα καθώς το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο εντείνουν την καχυποψία για τους γύρω σου. Μικρές αφορμές μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα με πρόσωπα που συνεργάζεσαι, είναι προτιμότερο να το αποφύγεις.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, ο Άρης περνάει στον Κριό και στρέφει την δράση και τις επιθυμίες σου σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον. Το επόμενο χρονικό διάστημα δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο καταπιεσμένη οργή και θυμός από ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν και είναι πιθανό να προκαλέσουν έντονα προβλήματα με οικεία πρόσωπα.

Αισθηματικά

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό που είναι πιθανό να εκδηλώσεις και στο ταίρι σου. Απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η εσωτερική αναστάτωση που σε διακατέχει δεν σου επιτρέπει να είσαι ήρεμος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς το τετράγωνο της Σελήνης στο Ζυγό με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο δυσκολεύει την επικοινωνία και μπορεί να προκαλέσει εμπόδια στις επαγγελματικές επιδιώξεις. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για συζητήσεις και αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές για αυτό απέφυγε το.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, ο Άρης περνάει στον Κριό και για την επόμενη χρονική περίοδο θα δραστηριοποιηθείς κυρίως στο εμπόριο, τη γνώση, κοντινές αποδράσεις και ταξίδια που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα από την καθημερινότητα. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που οδηγούν σε έντονη νευρικότητα.

Αισθηματικά

Η ένταση στην προσωπική σου ζωή κυριαρχεί λόγω εμμονών και επικριτικής διάθεσης που μπορεί να εκδηλώσεις άμεσα στο ταίρι σου. Μην επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες που δημιουργούν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου έρχεται νέο πρόσωπο για να δείξει έντονα συναισθήματα για εσένα. Η περίεργη διάθεση σου μπορεί να οδηγήσει σε απότομες συμπεριφορές, πρόσεχε.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Χάνεις το κέφι και την αισιοδοξία σου καθώς το τετράγωνο η Σελήνη στο Ζυγό με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο δεν σου επιτρέπει να δεις με ευχαρίστηση ότι έχεις αναλάβει. Η γκρίνια και οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να επηρεάσουν τον εργασιακό περίγυρο για αυτό προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τις προστριβές.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, ο Άρης περνάει στον Κριό και το επόμενο χρονικό διάστημα αφοσιώνεσαι σε οικονομικά ζητήματα και πλάνα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Προσοχή σε υπερβολές είτε σπατάλης είτε συντήρησης που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου και θα σε οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές.

Αισθηματικά

Η ζήλια και η καχυποψία κυριαρχούν και δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις τα μοναδικά συναισθήματα που μπορεί να υπάρχουν σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν σου είναι εύκολο να αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς οι φόβοι και οι προκαταλήψεις κυριαρχούν και σε εμποδίζουν να κινηθείς με γνώμονα το μέλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δυσκολίες και εμπόδια μπορεί να προκύψουν σε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις καθώς το τετράγωνο της Σελήνης στο Ζυγό με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο προκαλεί ασυνεννοησία και εκνευρισμό με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Προσοχή στις συγκρούσεις γιατί θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά για τα οποία σχέδιά σου

ζώδιααστρολογικές προβλέψειςζώδια Ιουνίου