Forbes: Ούτε η Κιμ Καρντάσιαν είναι δισεκατομμυριούχος - Κέρδη «μαϊμού»
NewsroomΠρώτα κατέρριψε τους ισχυρισμούς της Κάιλι Τζένερ ότι είναι η «νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος» και σήμερα το Forbes απορρίπτει τα όσα υποστηρίζει ακόμη ένα μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν - Τζένερ. Το επιχειρηματικό περιοδικό Forbes αναφέρει ότι η Κιμ Καρντάσιαν υπερβάλλει και δεν είναι δισεκατομμυριούχος.
Πριν από λίγες ημέρες, ο σύζυγός της, Αμερικανός ράπερ, Κάνιε Γουέστ έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στην Κιμ Καρντάσιαν επειδή έγινε «δισεκατομμυριούχος» όταν εκείνη ανακοίνωσε ότι πούλησε το 20% της εταιρείας της, KKW Beauty cosmetics στον όμιλο Coty έναντι 200 εκατομμυρίων δολαρίων. Παρά τους ισχυρισμούς του ράπερ, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ, το Forbes εκτιμά ότι η συμφωνία εξακολουθεί να διαμορφώνει τη συνολική αξία της περιουσίας της Κιμ Καρντάσιαν σε περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια.
Η επιχειρηματίας κατέχει τώρα ένα μερίδιο 72% της εταιρείας καλλυντικών, αλλά το Forbes ισχυρίζεται ότι το 8% που ανήκει στη μητέρα της Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ, την εμποδίζει να γίνει δισεκατομμυριούχος.
Τον Μάιο, το Forbes δημοσίευσε ότι η Κάιλι Τζένερ ότι έδειξε «φορολογικές δηλώσεις που πιθανότατα είναι πλαστές» σε μια προσπάθεια να πείσει ότι είναι δισεκατομμυριούχος. Οι δικηγόροι της Κάιλι Τζένερ απάντησαν απαιτώντας ανάκληση και κατακεραύνωσαν το περιοδικό για τα «εξοργιστικά ψέματα» του.
- Νέα αποκάλυψη γα την υπόθεση κατασκοπείας: Γυναίκα πίσω από τον «άνθρωπο-σκιά» στο δίκτυο κατασκόπων
- Μεγάλη φωτιά τώρα στον Βόλο: Αναφορές για εκρήξεις
- Ατύχημα στην Ιταλία για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ και στα δυο της χέρια
- ΕΥΔΑΠ για το πρόβλημα με το νερό στην Αίγινα: Δεν εμπίπτει στην ευθύνη της εταιρείας αλλά θα συνδράμουμε στη λύση