Η Νάταλι Κάκκαβα «σφάζει με το γάντι» τη Μαλέσκου: «Αντιγράφει εμφανώς πλέον τη Μενεγάκη»
NewsroomΤο τηλεοπτικό της «αντίο» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου την περασμένη Παρασκευή, παρουσιάζοντας την τελευταία της εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» στο Κρήτη TV και κλείνοντας έναν κύκλο δέκα ετών στο κανάλι. Η παρουσιάστρια βαθιά συγκινημένη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και όλους όσοι βρέθηκαν στο δρόμο της.
Μετά την προβολή σχετικού βίντεο στο «Καλοκαίρι #Not», τον λόγο πήρε η Νάταλι Κάκκαβα και δεν χαρίστηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου. «Δικαίως τη λένε: "Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης". Παρόλο που είπε στις δηλώσεις της ότι είναι η Ιωάννα και δεν μοιάζω με καμία άλλη. Έχει μελετήσει πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη. Επιτρέψτε μου να πω ότι την αντιγράφει εμφανώς πλέον και προσπάθησε να κοπιάρει τον αποχαιρετισμό της Ελένης στην τελευταία της εκπομπή». Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Κουντάρας, ο οποίος συμπλήρωσε: «Από τις καινούργιες παρουσιάστριες, οι 8 στις 10 προσπαθούν να αντιγράψουν την Ελένη Μενεγακη. Εδώ το έκανε καλά. Είναι ένα κορίτσι που έχει να δώσει και πει πράγματα. Αρκεί να μην το πάρει πάρα πολύ στα σοβαρά όλο αυτό και της βγει η δικηγορίνα που κρύβει μέσα της, ενώ ο κόσμος την έχει αγαπήσει ως παρουσιάστρια».
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων