Lifestyle|07.10.2020 13:52

Ελένη Ράντου για Μάγδα Φύσσα: «Το πρόσωπο της δικαίωσης είναι μια γυναίκα, είναι μια μάνα»

Newsroom

Ιστορική απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, η οποία έγινε δεκτή εν μέσω αποθέωσης μέσα στο δικαστήριο αλλά και έξω από αυτό. Το δικαστήριο αποφάσισε πως η Χρυσή Αυγή είναι στην ουσία εγκληματική οργάνωση και επτά πρώην βουλευτές της κρίθηκαν ένοχοι για το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, ανάμεσα σε αυτούς ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιάννης Λαγός, ο Χρήστος Παππάς, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Γιώργος Γερμενής και Αρτέμης Ματθαιόπουλος. Για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση εκτός από τους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής κρίθηκαν ένοχοι και οι δύο πηρυνάρχες, Πατέλης και Πανταζής. 

Με δάκρυα στα μάτια και με τα χέρια να κοιτά στον ουρανό η Μάγδα Φύσσα ύψωσε τα χέρια της και φώναξε προς τον ουρανό: «Παύλο μου, νικήσαμε. Δικαιωθήκαμε, γιε μου!». Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση της Μάγδας Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου. 

Με μία ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Ελένη Ράντου δημοσίευσε μία φωτογραφία της Μάγδας Φύσσα που δικαιωμένη βγαίνει από την αίθουσα του δικαστηρίου. «Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Το πρόσωπο της δικαίωσης είναι μια γυναίκα. Είναι μια μάνα» έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία η γνωστή ηθοποιός.

δίκη Χρυσής ΑυγήςΧρυσή ΑυγήΜάγδα ΦύσσαΕλένη Ράντου