Lifestyle|19.10.2020 16:31

Ο Τριαντάφυλλος απαντά στη Δέσποινα Βανδή: «Ήταν ειρωνική μαζί μου στο J2US»

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε το λαμπερό σόου του Νίκου Κοκλώνη«Just The 2 Of Us» στο Open TV, το βράδυ του Σαββάτου (17/10). Ο παρουσιαστής έχοντας μαζί του την ίδια παρέα με μοναδική χημεία - τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή - έκανε τη μεγάλη του επιστροφή! Πρόσωπο έκπληξη της βραδιάς ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους

Διαβάστε ακόμα: J2US: Έφη Σαρρή, Νατάσα Καλογρίδη και όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του σόου του Νίκου Κοκλώνη

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχθηκε στο πιο εντυπωσιακό stage της ελληνικής τηλεόρασης, 14 μοναδικά ζευγάρια. Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της βραδιάς ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Τριαντάφυλλος. Οι δυο τους τραγούδησαν το «Παραδόθηκα σε εσένα» της Θεοδωρίδου, αλλά όταν ήρθε η στιγμή της κριτικής, μια ατάκα της Δέσποινας Βανδή στάθηκε η αφορμή για να ρίξει τη σπόντα του ο τραγουδιστής. 

«Τριαντάφυλλε, χαίρομαι που το J2US είναι η αφορμή να σε ξαναδούμε, να σε ξανακούσουμε, χαίρομαι πραγματικά πάρα πολύ» σχολίασε με χαμόγελο η Δέσποινα Βανδή. Ο Τριαντάφυλλος, όμως, επεφύλασσε μία αιχμηρή απάντηση που δεν περίμενε η τραγουδίστρια: «Δέσποινά μου, δόξα τω Θεώ, είμαστε μια χαρά γενικά και όλα αυτά τα χρόνια και δουλεύω και πάω πολύ, πολύ καλά». «Εκεί στη Ρόδο κάθεσαι καιρό» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια. «Όχι, βέβαια, είμαι στην Αθήνα πολύ καιρό. Σε έχω ακολουθήσει και στο instagram, αλλά δεν με ακολουθείς» απάντησε ο παίκτης.

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος, σε δηλώσει που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», σχολίασε το περιστατικό: «Είχε μάθει για όλα τα υπόλοιπα παιδιά και μόνο για μένα δεν ήξερε τίποτα. Αυτό με στεναχώρησε. Μπορούσε να ρωτήσει την παραγωγή που ήταν εκεί και να μάθει ότι είμαι ενεργός. Είμαι από τους δύο πρώτους που κάνουν τα πιο πολλά live στην Ελλάδα. Επειδή την ακολουθώ στο Instagram είδα ότι όλο το καλοκαίρι έκανε μόνο ένα live, εγώ έκανα σχεδόν όλο το καλοκαίρι τριήμερα. Ήταν ειρωνική μαζί μου. Πήρα χιλιάδες μηνύματα στα social media που έλεγαν αυτό το πράγμα. Δεν την έκανα unfollow, είμαι άνδρας όχι παιδάκι. Η Δέσποινα είναι σταρ, τη σέβομαι, αλλά δεν τη φοβάμαι και δεν θα σκύψω το κεφάλι σε κανέναν». 

Για τις αναρτήσεις που έγραψε στο Twitter μετά το τέλος της πρεμιέρας του J2US, ο Τριαντάφυλλος είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» που βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας (19/10): «Μόλις είχα ξυπνήσει. Ήθελα να κάνω μία ιστορία. Έτσι, το είδα στο κεφάλι μου και το έκανα. Εγώ είπα, ότι, αφού μας κρίνει η κυρία Βανδή και είναι εκεί ως κριτής και δεν ξέρει για μένα τίποτα, θα μπορούσε να ρωτήσει την παραγωγή για να μάθει κάποιες πληροφορίες. Στεναχωρήθηκα και με πείραξε η συμπεριφορά της».   

J2USΤριαντάφυλλοςΔέσποινα ΒανδήΝίκος Κοκλώνης