Lifestyle|17.11.2020 15:14

Σήφης: Mε την Μαρινέλα παρεξηγήθηκε το γεγονός ότι ήμασταν πιο κοντά στο GNTM

Newsroom

Η επιστροφή τεσσάρων πρώην παικτών στο σπίτι του GNTM 3 ήταν μεγάλη έκπληξη για τα υποψήφια μοντέλα στο επεισόδιο της Τρίτης (16/11) - ένα επεισόδιο που έληξε με την αποχώρηση του Σήφη Φανταράκη. Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ποζάρουν πηδώντας στον αέρα και να αναπαραστήσουν σε ζευγάρια μια σκηνή ασιατικής πάλης. Ο συγχρονισμός του ζευγαριού στο τραμπολίνο, η φυσικότητα στην κίνηση και στην έκφραση και ο συντονισμός με τα κλικ του φωτογράφου Mike Tsitas ήταν τα βασικά ζητούμενα της συγκεκριμένης φωτογράφισης.

Διαβάστε ακόμα: Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Στενοχωρήθηκα που η Ηλιάνα και η Έλενα δεν είναι στο GNTM»

«Έχω μετανιώσει για κάποιες αντιδράσεις μου μέσα στο παιχνίδι»

Το πρωί της Τρίτης (17/11), ο Σήφης μίλησε, μέσω skype, στη «Φωλιά των Κου Κου» για την αποχώρησή του από το GNTM. «Η αποχώρηση ήταν δύσκολη χθες. Με τα παιδιά είχαμε δεθεί πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές είχα διαφωνίες με τους κριτές γι’ αυτά που μου έλεγαν για τις φωτογραφίες. Η αλήθεια είναι πως έχω μετανιώσει για κάποια πράγματα που έχω πει, έχω αντιδράσει υπερβολικά. Η χθεσινή φωτογραφία μου άρεσε, κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ήταν η πιο αδύναμη και έφυγα. Η φωτογραφία μου με τον Αντρέα ήταν ακριβώς η ίδια, βέβαια έχει καλύτερη πορεία από εμένα, μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό. Ήταν πιο δίκαιο να φύγω εγώ» τόνισε.

«Με τη Μαρινέλα ήμασταν μόνο καλοί φίλοι»

Στη συνέχεια, ο 20χρονος παίκτης σχολίασε τις φήμες που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με τη Μαρινέλα. «Με τη Μαρινέλα έχει παρεξηγηθεί το γεγονός πως ήμασταν λίγο πιο κοντά επειδή είμαστε από την Κρήτη. Μας παρεξηγήσατε και εσείς και τα παιδιά στο σπίτι και η παραγωγή. Νόμιζαν πως με τη Μαρινέλα είχαμε κάτι παραπάνω, εκτός του να είμαστε μόνο φίλοι. Ήμασταν πολύ κοντά, μιλούσαμε λίγο παραπάνω. Με τη Μαρινέλα δεν είχαμε κάτι παραπάνω. Ήμασταν μόνο καλοί φίλοι». 

Τέλος, ο Σήφης ανέφερε ότι χάρηκε που ο Ηρακλής και ο Εμμάνουελ επέστρεψαν στο GNTM. «Ήμουν πολύ ευτυχισμένος που γύρισαν και το έδειξα αυτό. Βέβαια, είναι δύο πολύ δυνατοί ανταγωνιστές, οπότε δεν ξέρω πόσο μας συμφέρει αυτό».

GNTM 3ριάλιτιGNTM