Lifestyle|02.01.2019 09:04

Τα ζώδια της Τετάρτης (2/1)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη µόλις µπήκε στον Τοξότη και είναι υπεύθυνη για την καλή διάθεση, το κέφι και το µπρίο σου! ∆εν είναι µόνο αυτή που σε ευνοεί και σε προτρέπει να ασχοληθείς µε δραστηριότητες εκτός σπιτιού παρέα µε αγαπηµένα σου πρόσωπα, αλλά και το τρίγωνο µε τον Αρη που έχει µπει στο ζώδιό σου!

Ταύρος

Σήµερα είναι πιθανό να µη νιώθεις και τόσο αισιόδοξος/η. Η Σελήνη µπήκε στον Τοξότη και µπορεί να αναµοχλεύσει καταστάσεις του παρελθόντος µε αποτέλεσµα να επηρεάσει και τη διάθεσή σου. Ευτυχώς το τρίγωνο που σχηµατίζει µε τον Αρη από τον Κριό θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις ζωντάνια και ενέργεια.

Δίδυµοι

Η Σελήνη µόλις µπήκε στον Τοξότη και το κύριο µέληµά της είναι να έχεις την αποδοχή των ανθρώπων γύρω σου. Το τρίγωνο µε τον Αρη από τον Κριό είναι βοηθητικό για τις επιδιώξεις σου, καθώς ο συγχρωτισµός σου µε συνεργάτες και φίλους θα σου κάνει καλό δίνοντάς σου κίνητρο για τις επόµενες επιδιώξεις σου.

Καρκίνος

Σήµερα θα έχεις υποχρεώσεις και µικρές αγγαρείες. Η Σελήνη στον Τοξότη θα κάνει αισθητή την παρουσία της καθώς ενδέχεται να αυξήσει τον φόρτο εργασίας σου. Το τρίγωνο µε τον Αρη από τον Κριό θα είναι τονωτική ένεση στην ενέργειά σου και θα σε βοηθήσει να µην αφήσεις εκκρεµότητες καθώς θα το πάρεις προσωπικά.

Λέων

Σήµερα είναι η ηµέρα σου καθώς η Σελήνη µόλις µπήκε στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και θα ευεργετήσει τη διάθεσή σου! Το τρίγωνο µε τον Αρη που βρίσκεται στον Κριό θα είναι το κερασάκι στην τούρτα, καθώς θα σου χαρίσει ενέργεια ικανή για να βγεις µια βόλτα µέχρι να κάνεις άλµα εις µήκος!

Παρθένος

Σήµερα η διάθεση δεν θα είναι εξωστρεφής και θα προτιµήσεις να µείνεις σπίτι σου καθώς η Σελήνη που µόλις µπήκε στον Τοξότη σε προτρέπει να ξεκουραστείς. Το τρίγωνο που σχηµατίζει η Σελήνη µε τον Αρη από τον Κριό θα ενισχύσει την ενέργειά σου και θα χρειαστεί να τη διοχετεύσεις κάπου!

Ζυγός

Η Σελήνη µόλις µπήκε στον Τοξότη και θα βοηθήσει ιδιαίτερα οτιδήποτε σχετίζεται µε αγορές, συζητήσεις και δηµόσιες σχέσεις! Το τρίγωνο µε τον Αρη από τον Κριό θα σου χαρίσει την απαραίτητη ενέργεια προκειµένου να κάνεις όλα αυτά που έχεις κατά νου. Το µόνο που πρέπει να προσέχεις είναι η βιασύνη σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σε ωθήσει να κάνεις έναν απολογισµό προκειµένου να δεις τα χρήµατα που ξόδεψες κατά τη διάρκεια των εορτών και τις υποχρεώσεις που έχεις αφήσει πίσω. Το τρίγωνο µε τον Αρη από τον Κριό θα σε βοηθήσει να οργανώσεις και να τακτοποιήσεις οικονοµικές εκκρεµότητες χωρίς κόπο.

Τοξότης

Σήµερα θα είναι δύσκολο να σταθεροποιήσεις τη διάθεσή σου καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σου θα σου προκαλέσει ανάµεικτα συναισθήµατα. Το τρίγωνο µε τον Αρη από τον Κριό δείχνει πως το πιο πιθανό είναι η διάθεσή σου να σταθεροποιηθεί στη θετική της πλευρά. Ενα αισθηµατικό ζήτηµα θα σε ανεβάσει περισσότερο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει να αισθάνεσαι κουρασµένος/η ακόµα και αν δεν έχεις προλάβει να κάνεις κάτι για να κουραστείς. Το τρίγωνο µε τον Αρη από τον Κριό θα σε βγάλει από την αδράνεια φέρνοντας στο προσκήνιο ένα οικογενειακό ζήτηµα. Σήµερα µπορείς να τακτοποιήσεις ό,τι σχετίζεται µε το σπίτι σου.

Υδροχόος

Σήµερα που η Σελήνη µπήκε στον Τοξότη θα σου υπενθυµίσει πως έχεις φίλους και ανθρώπους που περιµένουν να σε δουν και να µάθουν τα νέα σου! Το τρίγωνο που σχηµατίζει η Σελήνη µε τον Αρη από τον Κριό είναι µια καλή ευκαιρία για να οργανώσεις µια συλλογική δραστηριότητα µε αγαπηµένους σου ανθρώπους!

Ιχθύες

Οι επαγγελµατικές σου βλέψεις θα είναι η κινητήριος δύναµή σου καθώς η Σελήνη µόλις µπήκε στον Τοξότη και θα σε ωθήσει να δεις ζητήµατα που σχετίζονται µε τη δουλειά σου. Εξαιρετικά βοηθητικό γι’ αυτό θα είναι το τρίγωνο µε τον Αρη από τον Κριό, καθώς θα φροντίσει να δραστηριοποιηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση. 

ζώδια