Lifestyle|26.12.2020 18:17

J2US: Η διπλή αποχώρηση και οι ξυπόλητες γυροβολιές της Βίκυς Σταυροπούλου

Newsroom

Το J2US συνεχίζει ακάθεκτο και μπαίνει στην τελική ευθεία. Στον προημιτελικό, ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε ζωντανά στο πλατό, τη μοναδική Καίτη Γαρμπή σε μία βραδιά αφιερωμένη στα 80’s. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, διαχρονικά λαϊκά, και όχι μόνο, τραγούδια και απογείωσε τη βραδιά, όπως μόνο εκείνη ξέρει να κάνει τόσα χρόνια.

Το αποκορύφωμα ήρθε όταν η Βίκυ Σταυροπούλου έβγαλε τα παπούτσια της και στάθηκε μπροστά στην Καίτη Γαρμπή για να χορέψει το «Ξυπόλητη χορεύω», αλλά και ο Αναστάσιος Ράμμος όταν κατέβηκε στη σκηνή για ένα ζεϊμπέκικο.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε «Το Χαμένο Νησί» και το «Κουτσουράκι» με συνοδεία πιάνου. Ο ίδιος είχε αρκετά χρόνια να τραγουδήσει ζωντανά σε κάποιο σόου και χάρισε μία συγκινητική ερμηνεία, φέρνοντας αναμνήσεις από το παρελθόν.

Στον προημιτελικό, όμως, είχαμε και την πρώτη διπλή αποχώρηση της χρονιάς. Τα επτά ζευγάρια τραγούδησαν χαρακτηριστικές επιτυχίες της δεκαετίας των '80s και τα έδωσαν όλα σε μια dance βραδιά με πολύ κέφι και μουσική. Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός και τελικά μετά από την καταμέτρηση των ψήφων τα δύο ζευγάρια που αποχώρησαν από το J2US ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Ηλία Βρεττό.

Από την άλλη, μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς ήταν του Νάσου Παπαργυρόπουλου και της Ζόζεφιν, οι οποίοι κλήθηκαν να ερμηνεύσουν το «Without you». Η νεαρή τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη και στο τέλος αντάλλαξε ένα φιλί με τον Νάσο που σχολιάστηκε από τον Νίκο Κοκλώνη. «Μεταφέρατε ένα συναίσθημα πολύ καθαρό σε βαθμό παρεξηγήσεως» σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η Νατάσα Καλογρίδη και ο Νικόλας Ραπτάκης τραγούδησαν το «Sweet Dreams» των Eurythmics με μοναδικά κοστούμια από το Εθνικό Θέατρο. Το ζευγάρι μιμήθηκε τη Μαντόνα στην εμφάνιση που είχε κάνει στα MTV Awards κάποιες δεκαετίες πίσω τραγουδώντας το «Vogue». Ωστόσο, εν έπεισε τους κριτές. «Ενώ όλο το υπόλοιπο ήταν πολύ εξτρίμ, το πρόσωπο ήταν λίγο: "να τα πούμε;". Ήθελα να το τερματίσετε» υπογράμμισε η Δέσποινα Βανδή.

Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος τραγούδησαν το «Ποια Θυσία». Μετά το τέλος της εμφάνισής τους, ωστόσο, ο Νίκος Κοκλώνης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη και έβγαλε ζωντανά την Άντζελα Δημητρίου, η οποία δήλωσε ότι η Κατερίνα «τα σπάει».

Τέλος, η Ζένια Μπονάτσου και ο Βαγγέλης Κακουριώτης τραγούδησαν «Boys, boys, boys» και έφεραν έναν νεανικό και χορευτικό αέρα στο σόου, ενώ η Ζωή Δημητράκου έβαλε τον Λευτέρη Πανταζή να κάνει… «Push ups».

Νίκος ΚοκλώνηςΗλίας ΒρεττόςΑλεξάνδρα ΚατσαΐτηΕυρυδίκη ΒαλαβάνηJ2USΝάσος ΠαπαργυρόπουλοςΖοζεφίνΓιώργος ΤσαλίκηςΒίκυ Σταυροπούλου