Lifestyle|26.12.2020 18:17

J2US: Η ζημιά που προκάλεσαν Βανδή και Μπακοδήμου στο πλατό - Τα ζευγάρια που πάνε στον τελικό

Newsroom

Το J2US συνεχίζει ακάθεκτο και μπαίνει στην τελική ευθεία. Στον ημιτελικό, ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε ζωντανά στη σκηνή, τη μοναδική Άντζελα Δημητρίου, η οποία τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, ενώ στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο  Θέμης Αδαμαντίδης και η νύχτα απογειώθηκε. 

Διαβάστε ακόμα: Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Από τα παιδικά τους χρόνια μέχρι το J2US

Στο διαγωνιστικό μέρος, όμως, η αγωνία κορυφώθηκε. Τα ζευγάρια, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τα τραγούδια που είπαν αυτή τη φορά ήταν επιλογή του παρουσιαστή και της κριτικής επιτροπής. Δυστυχώς, όμως, μόνο τρία ζευγάρια κατάφεραν να περάσουν στην τελική φάση, καθώς υπήρξε διπλή αποχώρηση.

Το πρώτο ζευγάρι που ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης ότι θα βρεθεί στον τελικό του J2US ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Αναστάσιο Ράμμο και στη συνέχεια ακολούθησαν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με τη Ζόζεφιν. Η ανατροπή ήρθε όταν ο παρουσιαστής ανέφερε ότι στο παιχνίδι παραμένουν η Ζωή Δημητράκου με τον Λευτέρη Πανταζή, σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού. Έτσι, τα ζευγάρια, που αποχώρησαν, ήταν η Νατάσα Καλογρίδη με τον Νικόλα Ραπτάκη και η Ζένια Μπονάτσου με τον Βαγγέλη Κακουριώτη.

Νωρίτερα, στη σκηνή του J2US ανέβηκαν κάποιοι από τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο μουσικό σόου, ερμηνεύοντας ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Ο ρυθμός και η ένταση ανέβηκε στο πλατό, όταν τραγούδησε ο Νικόλας Ραπτάκης και η Δέσποινα Βανδή με τη Μαρία Μπακοδήμου σηκώθηκαν να χορέψουν, αλλά έριξαν καταλάθος το plexiglass που υπήρχε ανάμεσά τους.

Ξαφνικά το πλάνο γύρισε στην κριτική επιτροπή, αλλά οι δυο γυναίκες δεν καθόντουσαν στις καρέκλες τους, αφού προσπαθούσαν να το στερεώσουν ξανά στη θέση του. Στο τέλος, ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε αστειευόμενος να τις αφήσουν να κάνουν ανενόχλητες τη δουλειά τους.

Δέσποινα ΒανδήΝίκος ΚοκλώνηςJ2USΜαρία ΜπακοδήμουΖοζεφίντελικόςOPENΝάσος Παπαργυρόπουλος