Lifestyle|29.12.2020 13:25

Survivor 4: Η δηλητηρίαση της Κάτιας Ταραμπάνκο και το σχόλιο της Βαλαβάνη

Newsroom

Ξεκίνησαν τα δύσκολα με το καλημέρα στο «Survivor 4». Δεν είναι μόνο οι δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες που πρέπει να προσαρμοστούν οι είκοσι παίκτες, αλλά καλούνται να αντέξουν και το ψυχολογικό κομμάτι. Στο δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, «Διάσημοι» και «Μαχητές» μπήκαν στον στίβο, διεκδικώντας την πρώτη ασυλία και προμήθειες.

Μετά το τέλος του αγώνα, πραγματοποιήθηκε και το πρώτο συμβούλιο του παιχνιδιού, με την Έλενα Λιλιοπούλου από την ομάδα των «Μαχητών» να δηλώνει ότι δεν αντέχει ψυχολογικά τον εγκλεισμό και αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το «Survivor».

Νωρίτερα, η Κάτια Ταραμπάνκο έπαθε τροφική δηλητηρίαση. Το νεαρό μοντέλο ξέσπασε σε εμετούς και πονούσε αφόρητα. «Αρχίζουν και μουδιάζουν τα πόδια μου και τα χέρια μου. Μετά μαυρίζει το σύμπαν γύρω μου, σοβαρεύει η κατάσταση και λέω πως πρέπει να ξαπλώσω γιατί θα πέσω κάτω» ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια. «Ένιωσε μια αδιαθεσία, της έπεσε η πίεση» πρόσθεσε η Αγγελική Λάμπρη για την συμπαίκτριά της, ενώ λίγο αργότερα ξέσπασε και εκείνη σε εμετούς.

Το γεγονός της τροφικής δηλητηρίασης σχολιάστηκε από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. «Αυτά που βρήκαν τα παιδιά μέσα στο δάσος και τα έφαγαν, σε εμάς τα είχαν απαγορεύσει. Αν τα δούμε να μην τα φάμε. Είναι μικρά κερασάκια. Μας είχαν πει ότι αν δούμε κάτι τέτοιο δεν το ακουμπάμε καθόλου. Επίσης, και ένα άλλο που μοιάζει σαν λουλούδι. Η Κάτια είναι εξαιρετική παίκτρια και έχει μεγάλο πείσμα» σχολίασε η πρώην παίκτρια του «Survivor».

SurvivorΚάτια ΤαραμπάνκοSurvivor 4