Lifestyle|29.12.2020 12:25

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να «ξεγελάσει» την παραγωγή - Κλέβει την παράσταση στο Twitter

Newsroom

Ξεκίνησαν τα δύσκολα με το καλημέρα στο «Survivor 4». Δεν είναι μόνο οι δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες που πρέπει να προσαρμοστούν οι είκοσι παίκτες, αλλά καλούνται να αντέξουν και το ψυχολογικό κομμάτι. Στο δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να βάζει τα δυνατά του για να μπορέσει ν' αντέξει μιας και βρίσκεται μακριά από τις μεγάλες του αγάπες, τη σύζυγο και τα παιδιά του, οι οποίοι αποτελούν προτεραιότητα στη ζωή του.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: Η δηλητηρίαση της Κάτιας Ταραμπάνκο και το σχόλιο της Βαλαβάνη & Survivor 4: Αποχώρησε οικειοθελώς η Έλενα Λιλιοπούλου από τους «Μαχητές»

Παράλληλα, ο Τριαντάφυλλος, σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», κατάφερε να «ξεγελάσει» την παραγωγή του «Survivor», καθώς περνάει με έναν δικό του τρόπο όλα τα εμπόδια από τα αγωνίσματα. «Ο Άγιος Δομίνικος έχει τρελαθεί από τον Τριαντάφυλλο. Ο τύπος έχει εφεύρει τρόπους για να περνάει τα εμπόδια, που δεν υπάρχει καν σε manual. Οι Τούρκοι από το Survivor της Τουρκίας πηγαίνουν στο βαν της Ελλάδας, που δεν καταλαβαίνουν τη γλώσσα μας για να δουν τον Τριαντάφυλλο. Παρότι πηγαίνει αργά, θα δούμε αυτή την εβδομάδα ότι θα τα καταφέρει με έναν τρόπο» υπογράμμισε η Έλενα Πολυκάρπου.

Παράλληλα, το Twitter έχει βρει τον νέο αγαπημένο του παίκτη μέσα από το «Survivor 4» και δεν είναι άλλος από τον Τριαντάφυλλο, που είναι μαζί με τον Γιώργο Κοψιδά υποψήφιοι προς αποχώρηση.

T
T
T
Survivor 4ΤριαντάφυλλοςSurvivorTwitter