Lifestyle|23.01.2021 10:28

Δημήτρης Παπαδημητρίου: Όταν μαγείρεψε κόκορα αλανιάρη στη Μιρέλλα Παπαοικονόμου

Newsroom

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου βρέθηκαν καλεσμένη στην εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη και μίλησαν για το έργο τους, ενώ μοιράστηκαν και απολαυστικές ιστορίες από τα παλιά. Παράλληλα, η πετυχημένη σεναριογράφος εξομολογήθηκε μία ιστορία, όταν ο καλός της φίλος επιχείρησε να μαγειρέψει έναν κόκορα αλανιάρη για την ίδια και την παρέα τους.

«Είναι εξαιρετικός μάγειρας ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Μια μέρα στα Κύθηρα ήρθε για να μαγειρέψει έναν κόκορα αλανιάρη. Εμείς πήγαμε για μπάνιο, κάναμε βόλτες, ο Δημήτρης όλη μέρα παιδευόταν με τον κόκορα» ανέφερε αρχικά η Μιρέλλα Παπαοικονόμου. «Μύριζε πολύ ωραία, αλλά δεν έβραζε με τίποτα. Έκανα ότι μπορούσα αλλά ο κόκορας δεν τρωγότανε. Δεν τον έφαγε ούτε ο σκύλος» είπε με τη σειρά του ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

Πώς κέρδισε η Μυρτώ Αλικάκη τον ρόλο της «Αναστασίας»

Παράλληλα, η επιτυχημένη σεναριογράφος αποκάλυψε πώς επέλεξε τη Μυρτώ Αλικάκη να υποδυθεί την «Αναστασία» στην ομώνυμη σειρά, που έκανε πρεμιέρα το 1993. Μία επιλογή που τότε ξάφνιασε πολλούς, σύμφωνα με τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

«Θυμάμαι με τη Μυρτώ όταν κάναμε το κάστινγκ για την "Αναστασία" και είχαν έρθει όλες οι ψηλές, όμορφες και καλές ηθοποιοί που υποτίθεται ότι ήταν γραμμένο να ήταν ένα μοντέλο πασαρέλας. Χτύπησε το κουδούνι και ήρθε ένα κοριτσάκι στο ύψος της Μυρτώς, η οποία δεν είχε τελειώσει τη σχολή του Κουν “μήπως υπάρχει ένα ρολάκι για εμένα;” Κάναμε ένα βίντεο, ένα κοντινό. Βλέπω το κοντινό και είχε γραπώσει την οθόνη και την ξαναφωνάξαμε πάλι με λόγια και όταν έφτασα στο κανάλι με όλες τις ψηλές και όμορφες και μετά το μικρό το κοριτσάκι, τρόμαξαν. Μου είπαν: “εδώ γράφεις ότι είναι ψηλή και όμορφη για πασαρέλα”. Και λέω: “γιατί δεν μπορεί να κάνει διαφημιστικό για κρέμα;» εξομολογήθηκε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Μυρτώ ΑλικάκηΜιρέλλα ΠαπαοικονόμουΔημήτρης Παπαδημητρίου