Lifestyle|26.02.2021 13:48

Νάνσυ Ζαμπέτογλου για Παύλο Γαλακτερό στο Survivor: Ο πατέρας του έχει αγωνία για τα πάντα

Newsroom

Δεν έχουν τέλος οι νέες προσθήκες παικτών στο «Survivor 4». Ανάμεσα στους νέους παίκτες που μπήκαν πρόσφατα στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν και ο γιος του Νάσου Γαλακτερού, Παύλος. «Δεν μας είπε όταν έκανε την αίτηση γιατί μας το έλεγε τα προηγούμενα χρόνια. Δεν λέγαμε "όχι" γιατί είχαμε θέμα με το Survivor, αλλά γιατί ήταν μικρός.

Όταν τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν να ετοιμάσει ένα βίντεο μάς χρειάστηκε και μας είπε: "παιδιά σας το είπα; Δεν σας το είπα. Έχω κάνει αίτηση για το Survivor και μου ζήτησαν ένα βίντεο να το κάνω;" Τον ρωτήσαμε “θέλεις;” και μας είπε “θέλω”. Όλο αυτό μας φαίνεται σουρεάλ, ότι καθόμαστε όλοι μαζί στην τηλεόραση να δούμε τον Παύλο. Είναι παράξενο» δήλωσε, αρχικά, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του «Dot» ανέφερε ότι η πρώτη αντίδραση της αδελφής του Παύλου, ήταν να του ζητήσει να μην πάει στο «Survivor», αλλά μετά άλλαξε γνώμη. Τέλος, για τη σχέση πατέρα και γιου, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκάλυψε: «Ο Παύλος είναι πολύ δεμένος με τον μπαμπά του και είναι η πρώτη φορά που δεν έχουν επαφή. Ο Νάσος έχει αγωνία για το φαγητό του, πώς θα κοιμάται και όλα αυτά. Αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν εκεί. Τα μαναφούκια, που δεν είναι στη ζωή μας όλα αυτά».

Ποιος είναι ο γιος του Νάσου Γαλακτερού

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά μετακόμισε στην Αθήνα σε ηλικία 11 ετών για να μείνει με τον πατέρα του, τον Έλληνα μπασκετμπολίστα, Νάσο Γαλακτερό. Έχει σπουδάσει ηχοληψία και έχει εργαστεί σε περιοδικά μόδας ως παραγωγός, στις τηλεοπτικές εκπομπές «DOT» και «Θαλασσόλυκοι» ως ηχολήπτης και εικονολήπτης, αλλά, και σε εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων.

 

Ασχολήθηκε με το μπάσκετ από μικρή ηλικία και υπήρξε παίκτης των ομάδων Μελισσίων και Αμύντα. Ασχολείται με την τοξοβολία και το jogging. Ο πατέρας του πριν αναχωρήσει τον συμβούλεψε να είναι απλά ο εαυτός του… Εκείνος μπαίνει στα αγωνίσματα με μία μόνη σκέψη… «Θέλω τη νίκη».

 
SurvivorΝάνσυ ΖαμπέτογλουSurvivor 4Παύλος Γαλακτερός