Lifestyle|07.03.2021 23:09

Survivor 4: Ο λόγος που συγκινήθηκε η Μαριαλένα με τον πατέρα του Σάκη και η ανακοίνωση του Ατζούν

Newsroom

Ο Γιώργος Λιανός άφησε για λίγες ημέρες το «Survivor 4» και επέστρεψε στην Ελλάδα, καθώς η σύντροφός του έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Ο παρουσιαστής έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Έτσι, λοιπόν, είδαμε γι' άλλη μία φορά τον Ατζούν Ιλίτζαλι να παίρνει τη θέση του Γιώργου Λιανού και να παρουσιάζει το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγο πριν ξεκινήσει, όμως, το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ρώτησε τη Μαριαλένα για ποιο λόγο συγκινήθηκε, ακούγοντας στο προηγούμενο έπαθλο επικοινωνίας τον πατέρα του πρώην συντρόφου της Σάκη Κατσούλη. «Aρχικά, συγκινήθηκα πάρα πολύ που άκουσα τη φωνή της μανούλας μου, είμαστε εδώ κοντά 80 μέρες και είναι τόσο μοναδικό να ακούς τις φωνές αυτές. Εννοείται ότι συγκινήθηκα και με τους γονείς του Σάκη, τους ξέρω τους ανθρώπους είναι πολύ οικείοι για εμένα, μπορεί να έκανε εντύπωση στα άλλα παιδιά, αλλά ο τρόπος που μίλαγε ο μπαμπάς του Σάκη είναι πολύ οικείος και εδώ που ζούμε, συγκινείσαι με ότι οικείο έρχεται από Ελλάδα καλώς ή κακώς» ανέφερε η νεαρή παίκτρια.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Καλό είναι να λέμε και κανένα μπράβο» λέει ο Τζέημς για τους Μπλε

Στη συνέχεια, ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποκάλυψε στους παίκτες ότι η ομάδα που θα νικήσει στο σημερινό έπαθλο θα γευτεί ένα πλουσιοπάροχο γεύμα στο κατάστρωμα ενός πολυτελούς σκάφους 25 μέτρων που θα την περιμένει στην ακτή για μία αξέχαστη θαλάσσια βόλτα. Ελληνικό φαγητό, γλυκό, αλλά και πολύ χορό.

Εκτός όμως από αυτό, ο Ατζούν Ιλιτζαλί, οποίος σήμερα εμφανίστηκε για τελευταία φορά στη θέση του Γιώργου Λιανού, ανακοίνωσε στους παίκτες πως θα επιστρέψει για ένα ακόμη μεγάλο έπαθλο στο μέλλον. Αυτό θα γίνει μετά την ένωση οπού και θα βρεθεί πάλι μαζί τους ώστε να τους πάρει και να γιορτάσουν όλοι παρέα.

Άννα – Μαρία και Νίκος σχολιάζουν τη σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα

Νωρίτερα, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη σχολίασαν τα όσα ειπώθηκαν από το Σάκη Κατσούλη πριν την έναρξη του τελευταίου αγωνίσματος, αλλά και τα όσα ειπώθηκαν από τον ίδιο στο τελευταίο συμβούλιο για τους λόγους που μπήκε στο «Survivor 4». «Και γενικά ο λόγος του Σάκη δε μου άρεσε καθόλου εμένα σήμερα. Δε γοητεύομαι με τέτοια λόγια σαν άνθρωπος, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Νιώθω ότι φάσκει και αντιφάσκει. Εγώ προσωπικά δε θα έμπαινα σε ένα παιχνίδι που είναι ο πρώην μου» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Άννα Μαρία.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Τζέημς και Σάκης πιάστηκαν στα χέρια - Τους χώρισε η παραγωγή

Σάκης ΚατσούληςΑτζούν ΙλίτζαλιSurvivor 4Μαριαλένα ΡουμελιώτηSurvivor