Lifestyle|10.03.2021 16:56

Σοφία Μαργαρίτη: Είχαμε πολλούς τεμπέληδες στην ομάδα - Ο Τζέιμς πατάει επί πτωμάτων στο Survivor

Newsroom

Στην εκπομπή «Love it» έδωσε την πρώτη της συνέντευξη η Σοφία Μαργαρίτη, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το «Survivor 4». Η παίκτρια, η οποία αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης λόγω τραυματισμού, μίλησε για τις εκρηκτικές σχέσεις με τους συμπαίκτες της.

«Είχαμε πολλούς τεμπέληδες στην ομάδα μας. Ο Τριαντάφυλλος δεν προσέφερε τίποτα στην καλύβα. Όσο για τις νίκες; Υπήρχε ένα διάστημα που τα πήγαινε καλά, αλλά ήταν εντελώς τυχαίο. Του αρέσει ν' ανακατεύει, να “μαγειρεύει” τα πράγματα. Έχει στρατηγική και είναι ίδια με του Κοψιδά. Ο Γιώργος δεν θέλει να φαίνεται μπροστά. Είχε το στρατιωτάκι του και ο Τριαντάφυλλος τον ακολουθούσε. Γι’ αυτό και όσες φορές τον είχε προσβάλλει, ο Τριαντάφυλλος δεν απαντούσε καν. Του μιλούσε άσχημα και υποτιμητικά και είχε σκύψει το κεφάλι ο Ντάφι, δεν έλεγε τίποτα» δήλωσε η παίκτρια.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Τον άντρα δεν τον κάνουν τα μούσια και τα μπράτσα» έξαλλος ο Τριαντάφυλλος

Όσο για τον αρχηγό της μπλε ομάδας, η Σοφία Μαργαρίτη δήλωσε: «Έχει αντίπαλο τον Σάκη, ο οποίος θα γίνει ο νέος Τζέιμς. Ο Σάκης είναι πιο ντόμπρος. Ο Τζέιμς δεν είναι τόσο γνήσιος, όσο νόμιζα. Ο Νίκος Μπάρτζης χαλάει μερικές φορές την εικόνα του φίλου του και εκείνος προσπαθεί να το προλάβει, αλλά δεν μπορεί πάντα. Ο Τζέιμς πατάει επί πτωμάτων και τώρα θα έχει θέμα».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Ένταση ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τη Μαριαλένα - Οι 4 υποψήφιοι

Survivor 4ΤριαντάφυλλοςΤζέημς ΚαφετζήςSurvivor