• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Χάος στους δρόμους της Αθήνας μετά από μπλακ άουτ στα φανάρια - Τι συνέβηΕνεργειακός συναγερμός στην Ευρώπη: Εκτοξεύτηκε το φυσικό αέριο, στα 97 δολάρια έφτασε το πετρέλαιοΠοια είναι η πραγματική ταυτότητα των τριών παιδιών στην Κυψέλη; Στο μικροσκόπιο ληξιαρχεία και DNAΠαραιτήθηκε με αιχμές ο Μπένος από το Masterplan του Έβρου: «Παραιτούμαι για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας»
δημοφιλές τώρα: ΕΟΦ: Αυτά είναι τα φάρμακα που παρουσιάζουν ελλείψεις - Όλη η νέα λίστα
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   10.03.2021 10:22
Newsroom
Newsroom

Survivor 4: Ένταση ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τη Μαριαλένα - Οι 4 υποψήφιοι

H Μαριαλένα και η Άννα Μαρία θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους, με τους τόνους να ανεβαίνουν και τις διαφωνίες των δύο γυναικών να μην έχουν τέλος

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Οι Μπλε είναι χωρισμένοι στα δύο και τις συζητήσεις μονοπώλησαν οι ενδεχόμενες υποψηφιότητες και αποχωρήσεις στο επεισόδιο του «Survivor 4», που προβλήθηκε την Τρίτη (09/03) στον ΣΚΑΪ. Στην πρώτη ψηφοφορία, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ψήφισε τον Τζέιμς, γεγονός που εκνεύρισε την Άννα Μαρία Βέλλη, αφενός γιατί κάποτε υπήρξαν φίλοι και αφετέρου ο Τζέιμς είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Μάθε να μιλάς, γιατί δεν ξέρεις» - Τζέημς και Σάκης συνεχίζουν την κόντρα

Μετά τη νίκη της μπλε ομάδας στο αγώνισμα ασυλίας, η Μαριαλένα και η Άννα Μαρία θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους, με τους τόνους να ανεβαίνουν και τις διαφωνίες των δύο γυναικών να μην έχουν τέλος. «Εγώ ψήφισα τον Τζέημς για δικούς μου προσωπικούς λόγους, όπως εσύ είχες ψηφίσει τον Αλέξη. Εγώ δεν βγήκα μπροστά στις κάμερες και σε όλη την Ελλάδα να κράξω τον Τζέημς. Με έκανε ρεζίλι. Και εσύ δεν με υπερασπίστηκες» είπε εκνευρισμένη η Μαριαλένα, με την Άννα Μαρία ν' απαντά: «Χθες, είχαμε την ευκαιρία να βγάλουμε υποψήφιο τον πιο αδύναμό μας παίκτη και δεν το κάναμε. Δεν με νοιάζει για τα νέα παιδιά. Σκασίλα μου αν τον λένε Σάκη και τον ξέρεις ή όχι. Δεν ήρθες ποτέ να μιλήσουμε όλοι μαζί».

Η κόκκινη ομάδα, μετά την ήττα της στο αγώνισμα, κλήθηκε να επιλέξει τον παίκτη που θα τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση. Η Μαριάνθη Κάσδαγλη συγκέντρωσε εννέα ψήφους και είναι η δεύτερη υποψήφια μετά τον Νίκο Μπάρτζη που βγήκε πρώτος στον «τάκο» από την μπλε ομάδα. Η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Γιώργος Κόρομι, οι οποίοι κέρδισαν στα ατομικά αγωνίσματα ασυλίας, χρειάστηκε να ανακοινώσουν ποιοι θα είναι οι άλλοι δύο προτεινόμενοι. Η Άννα Μαρία έδωσε τον Γιώργο Ταβλαδάκη, ενώ ο Κόρομι τον Τριαντάφυλλο. Ύστερα από την ανακοίνωση των δύο ονομάτων, ο τραγουδιστής δεν έκρυψε τον εκνευρισμό και την απογοήτευσή του, ενώ ο Ταβλαδάκη χαρακτήρισε «ψεύτρα» την Άννα Μαρία Βέλλη.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Ξέφρενο πάρτι σε κότερο για τους Μπλε - «Θέλεις χιλιάδες ευρώ για να το ζήσεις»

Διαβάστε ακόμη

Ποια είναι η πραγματική ταυτότητα των τριών παιδιών στην Κυψέλη; Στο μικροσκόπιο ληξιαρχεία και DNA

Χάος στους δρόμους της Αθήνας μετά από μπλακ άουτ στα φανάρια - Τι συνέβη

Ενεργειακός συναγερμός στην Ευρώπη: Εκτοξεύτηκε το φυσικό αέριο, στα 97 δολάρια έφτασε το πετρέλαιο

Θυμίζει Lost: Ποιο είναι το περίεργο νησί που εμφανίζεται και εξαφανίζεται από τον χάρτη

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Survivor 4
  • Survivor
  • Άννα Μαρία Βέλλη
  • Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr