Lifestyle|09.04.2021 11:37

Γιώργος Λιβάνης: Όταν κυνηγούσε το όνειρό του στα ριάλιτι - Η σκληρή κριτική του Κωστόπουλου

Newsroom

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Λιβάνης, εξαιτίας της σχέσης του με την παίκτρια του «Survivor 4», Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά και για όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί μετά και την είσοδο του πρώην συντρόφου της, Σάκη Κατσούλη.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Τραγούδια με υπονοούμενα για Σάκη και Μαριαλένα - Σχολιάζει ο Γιώργος Λιβάνης

Η πρώτη επαφή του Γιώργου Λιβάνη με τη μουσική έγινε σε ηλικία 8 ετών, οπότε και γράφτηκε στο Ωδείο και, για δύο χρόνια, έκανε μαθήματα παραδοσιακών κρουστών. Υπήρξε μαθητής στο Μουσικό Γυμνάσιο και στο Μουσικό Λύκειο Ιλίου, ενώ φοίτησε και στο Ωδείο Αθηνών, κάνοντας σπουδές σε βυζαντινή μουσική, μακάμια, ούτι, παραδοσιακά κρουστά, αρμονία και θεωρία κλασικής μουσικής. Επίσης, έκανε Ιστορία Τέχνης και φοίτησε στο τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας του ΤΕΙ Κρήτης.

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το «Greek Idol», ενώ την είσοδό του στη δικογραφία επιμελήθηκαν ο Stan Αντιπαριώτης και οι συνεργάτες του, που του έγραψαν το τραγούδι «Αχ Καρδιά». Το πρωί της Παρασκευής (9/4), η εκπομπή «Πρωινό» πρόβαλε κάποια πλάνα του Γιώργου Λιβάνη από συμμετοχές του σε διάφορα μουσικά ριάλιτι, αλλά και την αυστηρή κριτική που δέχτηκε από τον Πέτρο Κωστόπουλο στο «Greek Idol».

«Σαν φωνή δεν μου άρεσες καθόλου. Δεν έχει καμία συνέχεια και συνέπεια η φωνή του. Στα χαμηλά του ήταν και κακός. Ούτε με σφαίρες δεν μου άρεσε» είχε πει τότε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Ο Γιώργος Λιβάνης απαντά για τη σχέση του με τη Μαριαλένα

Γιώργος ΛιβάνηςριάλιτιΜαριαλένα ΡουμελιώτηΠέτρος ΚωστόπουλοςSurvivor 4