Lifestyle|14.04.2021 16:50

Παπαργυρόπουλος: Ο Τριαντάφυλλος έχει χαζέψει - Η Φουρέιρα τι δουλειά έχει να γίνει παρουσιάστρια

Newsroom

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και έκανε διάφορες αποκαλύψεις. Αρχικά, ο γνωστός επιχειρηματίας αναφέρθηκε στον Γιώργο Νταλάρα. «Το παράπονο το δικό μου είναι ότι μόλις οι καλλιτέχνες μεγαλώσουν και γίνουν επώνυμοι και πάνε στο Μέγαρο και στο Ηρώδειο δεν μιλάνε για τα μπουζούκια. Για παράδειγμα, βγαίνει ο Γιώργος Νταλάρας σε μία ώρα εκπομπή και ένα ευχαριστώ γι' αυτά τα μαγαζιά δεν είπε. Πού ρε μάγκα έγινες μεγάλος και τρανός εσύ;».

Ωστόσο, για την Άννα Βίσση, σημείωσε: «Είναι μία γυναίκα που έχει απαιτήσεις. Είναι δύσκολη. Με έβαλε να κάνω τεράστιες κατασκευές για να την παρουσιάσω, αλλά άξιζε τον κόπο. Η Βίσση χαλάει τα λεφτά της και έχει μια μαγκιά. Είναι αντράκι». 

Στη συνέχεια, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, αφού σχολίασε ως λανθασμένη την παρουσίαση του «House of Fame» από την Ελένη Φουρέιρα, αποκάλυψε ότι τον Τριαντάφυλλο τον γνώρισε παιδάκι με κοτσίδα και τσακωνόντουσαν συχνά γιατί ο τραγουδιστής ήταν Παναθηναϊκός και ο ίδιος Ολυμπιακός. Παράλληλα, για τη συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο «Survivor 4», σχολίασε ότι «έχει χαζέψει εντελώς. Αν περνούσε δύσκολα, θα έκανε με αξιοπρέπεια αυτό που έκανε ο Καλλίδης και θα έφευγε».

Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Φουρέιρα δεν μου αρέσει ως παρουσιάστρια - Χείμαρρος για τη ρήξη με τον ΣΚΑΪ

Survivor 4Αργύρης ΠαπαργυρόπουλοςΤριαντάφυλλοςΆννα ΒίσσηΓιώργος ΝταλάραςΕλένη Φουρέιρα