Lifestyle|13.01.2019 18:02

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ο πρώτος που μπλόκαρα στα social media ήταν ο Λιάγκας» (vid)

Newsroom

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», το πρωί της Κυριακής (13/1) και αποκάλυψε ότι από τους πρώτους που είχε μπλοκάρει στα social media ήταν ο Γιώργος Λιάγκας την εποχή που οι σχέσεις τους είχαν ψυχραθεί.

«Έγινε μετά την αποχώρηση τους από το Mega και μετά τον τσακωμό μας. Νομίζω πως ήταν αμοιβαίο αυτό το συναίσθημα», ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής και λίγο αργότερα ανέφερε τον τρόπο που έσπασε για πρώτη φορά ο πάγος.  

«Ήμασταν στα βαφτίσια του παιδιού της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Είχαμε ζητήσει να είμαστε σε διαφορετικές ροτόντες. Περνάει κάποια στιγμή με τον Γιάννη, ο οποίος με θυμήθηκε και πήγε να παίξουμε κρυφτό. Πάει να κρυφτεί και γυρνάει και μου κάνει ο Λιάγκας: ''χεχεχε, σε βλέπει και κρύβεται κάτω από το τραπέζι, ούτε αυτός δεν σε μπορεί'' και του λέω: ''εσύ δε χωράς να μπεις κάτω από το τραπέζι''. Ήταν κακία στην κακία αυτό, αλλά γέλασε και έτσι έσπασε ο πάγος. Δεν ξαναμιλήσαμε. Μιλήσαμε μετά από καιρό που βρεθήκαμε. Έσπασε ο πάγος, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Κάποια στιγμή συζητήσαμε και βρεθήκαμε στο σπίτι του». 

 
εκπομπήΝαταλία ΓερμανούΔημήτρης ΟυγγαρέζοςAlpha TVΓιώργος Λιάγκας