Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία και το μήνυμα της συζύγου του ένα μήνα μετά το κρίσιμο χειρουργείο
NewsroomTρία χρόνια έχουν συμπληρωθεί από το σοβαρό τροχαίο που λίγο έλειψε να στοιχήσει τη ζωή στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται στο πλευρό του παρουσιαστή, έκανε μία νέα ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας: «Φυσικοθεραπεια! Δεν σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε! Συνεχίζουμε δυναμικά! Πάμε Κωνσταντίνε μου! Καλή Ανάσταση σε όλους μας!».
Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την μουσική εκπομπή «Mega Star», στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού - εκπομπή της οποία συμπαρουσίαζε για 7 χρόνια. Το 2006 μπήκε στη ζωή του o «Όμορφος κόσμος το πρωί» και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Στη συνέχεια, παρουσίασε το παιχνίδι περιπέτειας και δράσης «Go straight» στον ANT1. Κάποια χρόνια πριν το τροχαίο είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς εργαζόταν ως διευθυντής επικοινωνίας και οργάνωσης στο χώρο της εστίασης.
Το ατύχημα είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της Κυριακής, 24 Δεκεμβρίου του 2017, ενώ ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης επέστρεφε με τη μηχανή του στο σπίτι. Και μάλιστα λίγο πριν τα γενέθλιά του! Το λεωφορείο φέρεται να διέσχισε σχεδόν κάθετα τη λεωφόρο Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να πέσει πάνω του με την μηχανή.
Πριν λίγο καιρό μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υποβλήθηκε σε ένα σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι του από το οποίο κατάφερε να βγει νικητής χαρίζοντας το χαμόγελο στην οικογένειά του και την ελπίδα πως όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και καλύτερα.
Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η τραγική σύμπτωση και η αναβολή του δικαστηρίου
- Δύσκολος χειμώνας: Ντόμινο αυξήσεων στην ενέργεια φέρνει μέτρα... με τον μήνα - Τι θα πει σήμερα το απόγευμα ο Μητσοτάκης
- Τραγωδία στην Ποσειδώνος: Εξετάζεται αν οι νεαροί έκαναν live στο TikTok - Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τους 3 νεκρούς
- «Ήταν κατουρημένα και κλαμένα»: Ξέχασαν παιδάκια σε σχολικό λεωφορείο για 5 ώρες
- Αντίδραση τουρκικού ΥΠΑΜ στην επίσκεψη Μητσοτάκη στο Καστελόριζο: Μιλά ξανά για αποστρατιωτικοποίηση