Lifestyle|23.10.2018 00:54

H Σίσσυ Χρηστίδου με χαμόγελο στο Open - Δείτε το teaser

Newsroom

Είναι από τη Θεσσαλονίκη και ξέρει τι θα πει «χαλαρά» και με χαμόγελο! Η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τους Παύλο Σταματόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Ελένη Βουλγαρίδη και Άννα Πρέλεβιτς μάς κρατούν την πιο διασκεδαστική συντροφιά τα πρωινά του Σαββατοκύριακου στο Open. Η πρωινή εκπομπή της Σίσσυς έχει τίτλο «Έλα Χαμογέλα» και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00, από το Open TV.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μοιράστηκε και τον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στα social media, που αναφέρει: «Έλα στη παρέα μας κάθε Σάββατο και Κυριακή @opentvgr Σίσσυ, Παύλου, Κωνσταντίνου & Ελένης».

Χιούμορ, καλεσμένοι και επικαιρότητα

Η παρουσιάστρια γεμάτη κέφι και διάθεση θα μας κρατά την πιο χαρούμενη συντροφιά τις καλύτερες μέρες της εβδομάδας. Νέα από την εγχώρια και διεθνή showbiz, έρευνες που θα συζητηθούν, μόδα, ιδέες για το σπίτι και τη διακόσμηση, όλες οι τάσεις του σήμερα, καλεσμένοι έτοιμοι για όλα μα κυρίως με χιούμορ και όρεξη για παιχνίδι, συνθέτουν μία εντελώς διαφορετική πρωινή τηλεοπτική πρόταση.

Η εκπομπή παρουσιάζει επίσης θέματα που αφορούν στη μητρότητα, την ανατροφή των παιδιών, αλλά και τις σχέσεις, όπως επίσης και συνεντεύξεις με ανθρώπους-πρότυπα, ενώ υπάρχει πάντα και θέματα επικαιρότητας, που παρουσιάζουν έγκυροι δημοσιογράφοι, έξω όμως από τα «κλισέ» της κλασικής παρουσίασης της ειδησεογραφίας.

Κι επειδή το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο προκλήσεις για αποδράσεις, αλλά και διασκέδαση, η Σίσσυ και η παρέα της, παρουσιάζουν προορισμούς με ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, και προτάσεις για έξοδο!

Δείτε τo teaser της εκπομπής: 

Σίσσυ ΧρηστίδουOpen TVΤΗΛΕΟΡΑΣΗ