Lifestyle|20.05.2021 12:32

Mike: «Είχα τέσσερις μορφές καρκίνου, λύγιζα μόνος στο μπάνιο» - Τι είπε για την Έλενα Τσαγκρινού

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε ο Mike, ο οποίος σχολίασε την εμφάνιση της συντρόφου του, Έλενας Τσαγκρινού, στους ημιτελικούς της Eurovision όπου εκπροσωπεί την Κύπρο και μίλησε με τρυφερά λόγια για εκείνη. «Eίναι φανταστική, έχει τεράστιο ταλέντο. Τώρα το έδειξε και στο εξωτερικό. Αυτό το κορίτσι είναι γεννημένο για έξω. Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνισή της και πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά και στον τελικό. Δεν θυμάμαι να είχε αμφιβολίες, σε μένα μου έδειξε το αντίθετο. Ήθελε πολύ, είναι αυθόρμητος σαν άνθρωπος. Η Έλενα έχει το πακέτο, για μένα είναι top τραγουδίστρια» δήλωσε ο ίδιος.

Στη συνέχεια, ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην γνωριμία τους. «Είμαστε μαζί κοντά τέσσερα χρόνια. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί που δουλεύαμε μαζί. Στην αρχή δεν το βλέπαμε ερωτικά, απλά ήμασταν στον ίδιο χώρο σαν συνεργάτες. Μετά μιλήσαμε… Πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά. Χαίρομαι με τη χαρά της. Εγώ το έβλεπα σαν μια σχέση όμορφη, ωραία, σταθερή. Μετά από αυτό που έπαθα, το βλέπω αλλιώς. Βλέπω ότι αυτόν τον άνθρωπο μπορώ να τον εμπιστευτώ στη ζωή μου. Από εκείνη τη μέρα και μετά βλέπω αλλιώς τη σχέση μας».

Mike: «Είχα τέσσερις μορφές καρκίνου, οι δύο ήταν επιθετικές»

Παράλληλα, αποκάλυψε πως, όταν έδινε τη μάχη με τον καρκίνο, εκείνη στάθηκε στο πλευρό του. «Ήταν μια τρέλα μέσα στο νοσοκομείο. Δεν κατάλαβα ότι περνάω καρκίνο, ήμουν yolo από την αρχή. Όταν μου το είπε ο γιατρός, δεν το συνειδητοποίησα αμέσως. Νόμιζα ότι ήταν ένα καρκινωματάκι. Μετά το χειρουργείο κατάλαβα ότι είναι σοβαρά τα πράγματα. Είχα τέσσερις μορφές καρκίνου. Οι δύο ήταν επιθετικές, γι’ αυτό έκανα και χημειοθεραπείες».

Αργότερα, ο Mike εξιστόρησε την περιπέτεια της υγείας του, το χειρουργείο, τις χημειοθεραπείες στις οποίες υποβαλλόταν καθημερινά για περίπου δυόμιση μήνες, τις παρενέργειες που είχε από αυτές, τη δυσκολία του να φέρει σε πέρας τη δουλειά του αλλά και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. «Το πρωί η Έλενα δούλευε στους γονείς της, μετά έκανε τις δουλειές με το τραγούδι και κάθε βράδυ ήταν στο πλευρό μου, δεν με άφησε λεπτό. Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω. Κλεινόμουν στο μπάνιο για να μη με βλέπει κανείς».

«Δε θα αλλάξει κάτι και να φοβάμαι. Αν συμβεί κάτι πρέπει να το δω σαν “τρίτο μάτι” για να βρω λύση. Τουλάχιστον θα πω ότι προσπάθησα να το λύσω» υπογράμμισε ο τραγουδιστής, μιλώντας για τη συνήθειά του να μην κάνει πλέον μακροχρόνια σχέδια, αφού – όπως είπε – «δεν κάνει σχέδια ούτε για την άλλη εβδομάδα», κάτι που άρχισε να συμβαίνει μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με τον καρκίνο. Ωστόσο, επισήμανε πως δε φοβάται μήπως ξαναπάθει κάτι, αφού ό, τι κι αν συμβεί «πρέπει να το βλέπουμε ως τρίτα πρόσωπα» για να βρίσκουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Mike, με χιούμορ και χαμόγελο, μίλησε για την προσωπική του ιστορία, δηλώνοντας τυχερός που πριν χρόνια η βιολογική του μητέρα τον έδωσε για υιοθεσία.

Διαβάστε επίσηςΈλενα Τσαγκρινού: Η πρώτη δήλωση μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision 2021

MikeΕλεονώρα ΜελέτηEurovisionκαρκίνοςΈλενα Τσαγκρινού