Lifestyle|21.05.2021 13:12

Μαρία Κοζάκου για Stefania και Eurovision: Όλοι σήμερα μιλούν για την ελληνική συμμετοχή

Newsroom

H αντίστροφη μέτρηση για τον Τελικό της Eurovision 2021 έχει ήδη ξεκινήσει. Η Έλενα Τσαγκρινού με το «El Diablo» που εκπροσωπεί την Κύπρο και η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) με το «Last Dance» που εκπροσωπεί την Ελλάδα μάγεψαν το τηλεοπτικό κοινό και τις κριτικές επιτροπές στους δύο Ημιτελικούς. Τα δύο κορίτσια ξεσήκωσαν το κοινό στις κερκίδες του Ahoy Arena του Ρότερνταμ, που τους χάρισαν το πιο ενθουσιώδες και θερμό χειροκρότημα.

Η σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής που φέρει την υπογραφή του Φωκά Ευαγγελικού, καθώς και τα ειδικά εφέ, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά σε live μετάδοση στην Eurovision, δημιούργησαν ένα μοναδικό θέαμα υψηλών προδιαγραφών που ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό και τις κριτικές επιτροπές. Ωστόσο, δεδομένης της μεγάλης δυσκολίας, δεν έλειψαν τα λάθη, αφού ο ένας χορευτής εμφανίστηκε χωρίς γάντι, και επειδή μιλάμε για green box, βλέπαμε μια παλάμη να κουνιέται. Επίσης, υπήρχαν σκιές στο σημείο όπου έπρεπε να φαίνεται η πλάτη του σκηνικού.

«Τα λάθη στην εμφάνισή μας δεν τα βλέπει κανείς. Υπάρχουν άλλα πράγματα για ν' ασχοληθούμε είτε είναι η ελληνική συμμετοχή είτε κάποια άλλη χώρα. Είναι μία τεράστια και οργανωμένη προσπάθεια. Η χορογραφία έχει τεράστιο βαθμό δυσκολίας και εντυπωσίασε, αφού σήμερα όλοι γι' αυτό μιλάνε» επισήμανε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Κοζάκου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», το πρωί της Παρασκευής (21/5).

Οι πρώτες δηλώσεις της Στεφανίας

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Β' Ημιτελικού, η Stefania μίλησε στις κάμερες που την περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο. «Είμαι αρκετά χαρούμενη και κουρασμένη. Όσο περνούσε η ώρα και δεν άκουγα το όνομά μου, έλεγα: "ως εδώ ήταν, πάμε σπίτι". Είχα άγχος. Βέβαια, είχαμε κάνει πολλές πρόβες και όλα πήγαν καλά».

Την ίδια ώρα, ανακοινώθηκε και η σειρά εμφάνισης των χωρών. Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στη 10η θέση, μετά από το Ηνωμένο Βασίλειο και πριν από την Ελβετία, ενώ η Κύπρος θα είναι η συμμετοχή που θα ανοίξει το διαγωνιστικό κομμάτι της βραδιά, καθώς θα εμφανιστεί στην πρώτη θέση, πριν από την Αλβανία.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2021 Τελικός: Οι αποδόσεις των στοιχηματικών για Κύπρο και Ελλάδα

EurovisionγιουροβίζιονEurovision 2021eurovision Ελλάδαeurovision τραγούδιαΣτεφανία ΛυμπερακάκηEurovision τελικόςStefaniaΕλλάδα eurovisionΜαρία Κοζάκουeurovision νικητές