Lifestyle|31.05.2021 14:17

Τα?νια Μπρεα?ζου στο ethnos.gr μετά τον τελικό του YFSF All Star: Πώς θα γιορτάσει τη νίκη, τι θυμάται από το show και τι ετοιμάζει

Άγγελος Γεραιουδάκης

Η Τάνια Μπρεάζου αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του «Your Face Sounds Familiar All Star», καθηλώνοντας και στον τελικό με ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση, ως Celine Dion. Η Τάνια Μπρεάζου, ένα μοναδικό ταλέντο με υπέροχη φωνή και σκηνική παρουσία, έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια του σόου μοναδικά acts και δυνατές ερμηνείες. Στο μεγάλο τελικό συγκλόνισε ερμηνεύοντας το «My Heart Will Go On», μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες επιτυχίες και ορόσημο στη σπουδαία καριέρα της Celine Dion.

Οι on stage εμφανίσεις της συνδυάζουν την κρυστάλλινη φωνή της και την «εκρηκτική» σκηνική της παρουσία. Στο ενεργητικό της έχει συνεργασίες με την Πάολα και την Τάμτα, ενώ τα τελευταία χρόνια αποτελεί σταθερή συνεργάτιδα του Αντώνη Ρέμου, τόσο σε νυχτερινά κέντρα, όσο και σε συναυλίες. Σε λίγες ημέρες θα παρουσιάσει το νέο της single με τίτλο «Ακατάλληλες Σκηνές», που θα κυκλοφορήσει, μαζί με music video, από την Panik Records.

Όταν έλεγες «ναι» για τη συμμετοχή σου στο «Your Face Sounds Familiar All Star», πίστευες ότι θα κατάφερνες να κερδίσεις;

Η αλήθεια είναι πως όχι. Δεν πέρασε ποτέ απ’ το μυαλό μου η νίκη. Το μόνο που ήθελα ήταν να χαρώ την κάθε στιγμή στο show και πάνω απ’ όλα να δίνω το 100% σε κάθε μου εμφάνιση, όπως κάνω κάθε φορά που ανεβαίνω σε ένα stage.

Πώς γιόρτασες τη νίκη σου; Οι δικοί σου άνθρωποι, τι σου είπαν μόλις το έμαθαν;

Δεν γιόρτασα τη νίκη μου ακόμα... Σε μερικές ημέρες, όμως, έρχεται η μητέρα μου από το εξωτερικό, οπότε θα το γιορτάσουμε μαζί. Όταν οι δικοί μου το έμαθαν δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα και πολλά μηνύματα για να μου εκφράσουν τη χαρά και την αγάπη τους. Βέβαια, δέχθηκα και παρά πολλά μηνύματα από τον κόσμο στα social media, τα οποία με συγκίνησαν τρομερά και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την αγάπη, τη στήριξη και τη θετική ενέργεια που μου δίνουν.

Η διαχείριση της αποτυχίας ή της επιτυχίας σου είναι πιο δύσκολη και γιατί;

Το καθένα έχει τη δική του δυσκολία και θέλει διαφορετική αντιμετώπιση. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό που χρειάζεται και στις δύο περιπτώσεις είναι ψυχραιμία, ωριμότητα και σωστούς ανθρώπους δίπλα σου.

Μέσα από τη συμμετοχή σου στο YFSF, υπάρχει κάτι που ανακάλυψες για τον εαυτό σου;

Το YFSF μου «ξεκλείδωσε» πολλές πτυχές του εαυτού μου τις οποίες δεν τις είχα ανακαλύψει έως τώρα. Μπόρεσα και αποκωδικοποίησα, μέχρι έναν βαθμό, το πως είναι μια τραγουδίστρια όπερας, ένας λαϊκός τραγουδιστής, ένας rock star και αρκετούς ακόμα «ρόλους» που ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα φέρω εις πέρας.

T

Είσαι άνθρωπος που χρειάζεται την επιβεβαίωση για να εξελιχθεί;

Ως καλλιτέχνης χρειάζομαι την επιβεβαίωση του κόσμου έτσι να παίρνω ακόμα περισσότερη δύναμη να εξελιχθώ και να γίνομαι κάθε φορά ακόμα καλύτερη. Θεωρώ πως αυτή η αλληλεπίδραση είναι ένα από τα πολλά «μαγικά» στοιχεία που αναπτύσσονται ανάμεσα στον καλλιτέχνη και το κοινό.

Με την κριτική πώς τα πας;

Η κριτική δεν με φοβίζει. Αντιθέτως με εξελίσσει! Ειδικά αν είναι από καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου μου.

Υπήρχε κάποια μίμηση που σε δυσκόλεψε περισσότερο και γιατί;

Η Τζένη Βάνου ήταν η πιο δύσκολη μίμηση που έχω κάνει. Διότι έπρεπε να μιμηθώ μια άπιαστη φωνή σε συνδυασμό με το συναίσθημα και τον πόνο που είχε η συγκεκριμένη ερμηνεύτρια. Χαίρομαι που τα κατάφερα και, μάλιστα, στο εν λόγω επεισόδιο πήρα την πρώτη θέση αλλά και δέχθηκα μερικά από τα πιο αποθεωτικά σχόλια που έχω ακούσει.

Ποια εμφάνιση απ’ όλες έχεις ξεχωρίσει και γιατί;

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον δύσκολο και διπλό ρόλο που μου ανέθεσε το buzzer στον ημιτελικό. Φυσικά μιλάω για την ενσάρκωση μου ως Andrea Bocelli και Sarah Brightman που έπρεπε να είμαι ταυτόχρονα ένας τενόρος και μία σοπράνο. Επίσης, ξεχώρισα και θα μου μείνει αξέχαστη η στιγμή που έγινα Lara Fabian και τραγούδησα με την συνοδεία ενός πιάνου!

Τις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει το νέο σου τραγούδι «Ακατάλληλες Σκηνές» από την Panik Records. Θες να μας πεις δυο λόγια...

Το αγαπώ αυτό το τραγούδι! Είναι «φρέσκο», νεανικό και ποπ. Και για αυτό νομίζω πως μου ταιριάζει... Τη μουσική και τους στίχους έχει γράψει ο Σπύρος Καίσαρης, την ενορχήστρωση έχουν επιμεληθεί ο Ερμής Γεραγίδης και ο Νίκος Δρογώσης. Όλα αυτά βέβαια υπό την επίβλεψη του παραγωγού μου Γιώργου Κυβέλου και της εταιρίας μου Panik Records. Μαζί με το τραγούδι θα δείτε και ένα υπέροχο music video σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου. Ανυπομονώ να κυκλοφορήσει και εύχομαι να το αγαπήσει ο κόσμος!

Πώς έχεις διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση με την πανδημία; Νοιώθεις κάποιες προτεραιότητές σου να έχουν αλλάξει;

Προσπάθησα να το διαχειριστώ με ψυχραιμία και δύναμη. Δύναμη που την εισέπραξα από τους δικούς μου ανθρώπους, αλλά και από τα μηνύματα του κόσμου στα social media. Αυτό που μου έχει μείνει από αυτήν την κατάσταση είναι πως τίποτα δεν πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο, ούτε καν την υγεία μας που είναι το πιο βασικό.

Τι είναι αυτό που δεν μπορείς να διαχειριστείς γενικά στη ζωή σου;

Τρομάζω στην ιδέα το πως θα είναι η ζωή μου χωρίς την οικογένειά μου και τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Δένομαι πολύ με τους ανθρώπους που αγαπώ και δεν θέλω να τους χάσω από δίπλα μου.

Τι ονειρεύεσαι να σου χαρίσουν τα επόμενα χρόνια;

Πάνω απ’ όλα να έχω την υγεία μου. Να μην σταματήσω ποτέ να τραγουδώ και να εξελίσσομαι συνέχεια σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης.

Όλες οι ειδήσεις

YFSF All Star Τελικός: Ο Θανάσης Αλευράς συγκίνησε όλους με την εμφάνιση του ως Γιώργος Μαρίνος

Υπόγεια Ρεύματα: Δεν είδαμε τους λαϊκούς μας τραγουδιστές να διαδηλώνουν για τα δικαιώματά μας

Βασίλης Καρράς: «Με είχε πιάσει η αστυνομία» - Άφησε τις πίστες και έγινε αγρότης

MasterChef: Θρίλερ για… γερά στομάχια η «μάχη» για τους 3 κριτές ανάμεσα σε Ατζούν και Star

Τάνια ΜπρεάζουYFSFPanik RecordsτελικόςAll Star Your Face Sounds Familiar