Lifestyle|02.06.2021 08:00

Για πάντα Φιλαράκια: Οι 10 πιο αστείες σκηνές - Από το unagi στον Μπραντ Πιτ

Newsroom

Τα λατρεμένα «Φιλαράκια», η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ Λε Μπλανκ, ο Μάθιου Πέρι και ο Ντέιβιντ Σουίμερ έκαναν την έκπληξη στους φανς τους και ξανασυναντήθηκαν στο αγαπημένο τους cafe, για μία τελευταία φορά - όπως λένε οι ίδιοι!  Όλοι μαζί για πρώτη φορά, 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς και επιστρέφουν με μια εξαιρετική παραγωγή, σε μια σπάνια για τα τηλεοπτικά δεδομένα, γλυκιά, νοσταλγική συνάντηση έξι κολλητών που έζησαν πολλά, μαζί!

Διαβάστε επίσηςFriends Reunion: Ζαλίζουν οι αμοιβές των πρωταγωνιστών της επανένωσης

Το καστ της θρυλικής σειράς, «συναντά» ξανά τη Ρέιτσελ, τη Μόνικα, τη Φοίβη, τον Τζόι, τον Τσάντλερ, τον Ρος,  στον άνετο καναπέ του Central Perk, σε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, ανεξέλεγκτο γέλιο, δάκρυα χαράς και συγκίνησης, αλήθειες και αποκαλύψεις από άγνωστα περιστατικά, που ξαφνιάζουν, αλλά και πολλούς special καλεσμένους!  Πρόκειται για το ένα και μοναδικό επεισόδιο, με τίτλο «Friends: The Reunion», το οποίο θα προβληθεί στο Star, την Τετάρτη 2 Ιουνίου στις 23:15.

Μέρες και μέρες μπορεί να μας πάρει να αποφασίσουμε ποιες είναι πραγματικά οι πιο αστείες στιγμές από τα «Φιλαράκια». Οι φανς της σειράς έχουν κατά καιρούς ψηφίσει ποιες είναι οι αγαπημένες τους. Πότε είδαμε τον Ρος με τα πιο λευκά δόντια, την Μόνικα να εξηγεί πώς αντιμετώπισε το τσίμπημα της τσούχτρας και τον Μπραντ Πιτ να λαχταράει παχυντικές πατάτες φούρνου;

1. Το ατύχημα του Ρος που ήθελε να «μαυρίσει»

Στη 10η σεζόν στο τρίτο επεισόδιο ο Ρος αποφάσισε να πάει σε ινστιτούτο για να αποκτήσει ένα .... ομοιόμορφο μαύρισμα. Όλα πήγαν στραβά στο ψέκασμα του Ρος με το υγρό μαυρίσματος, γιατί το μέτρημα των «mississipi» δεν του βγήκε όπως θα περίμενε και το «πάθημά» του έφερε πολύ γέλιο.


2. Unagi και απόλυτος αυτοέλεγχος

Ο Ρος στην 6η σεζόν στο 17ο επεισόδιο θέλει να δείξει στην Φίμπι και τη Ρέιτσελ πώς να διατηρούν την ψυχραιμία και τον αυτοέλεγχό τους. Η ανατολίτικη τεχνική με το όνομα «unagi» είναι το θέμα συζήτησης, αφού τα κορίτσια πήραν μαθήματα αυτοάμυνας και πρέπει να εξασκηθούν. Ο Ρος εξηγεί ότι η λέξη σημαίνει την απόλυτη ενόραση, και όποιος την κατέχει είναι προετοιμασμένος για κάθε ξαφνική επίθεση! Το unagi είναι ... χέλι, τον πληροφορεί ο Τσάντλερ!

3. H «πουτίγκα» της Ρέιτσελ 

Στο 9ο επεισόδιο της 6ης σεζόν με τίτλο «The One Where Ross Got High» η Ρέιτσελ αποφασίζει να φτιάξει το παραδοσιακό αγγλικό γλυκο trifle για την παρέα. Τα Φιλαράκια κάνουν συχνά συγκεντρώσεις σε γιορτές και η συγκεκριμένη Γιορτή των Ευχαριστιών αποτέλεσε μία χρυσή ευκαιρία ώστε η Ρέιτσελ να δείξει το ταλέντο της (not) στη ζαχαροπλαστική. Οι σελίδες του βιβλίου μαγειρικής κόλλησαν μεταξύ τους και τα Φιλαράκια δοκίμασαν κάτι ανάμεσα σε trifle και κρεατόπιτα... Bon Appétit!

4. Εκεί που όλοι ανακαλύπτουν το «κρυφό ζευγάρι» 

Στο 14ο επεισόδιο της 5ης σεζόν με τίτλο «The One Where Everybody Finds Out» η Μόνικα και ο Τσάντλερ δεν μπορούν να κρατήσουν για πολύ κρυφό τον δεσμό τους. Είναι τρελά ερωτευμένοι και οι φίλοι τους αρχίζουν να το ανακαλύπτουν ένας- ένας μέσα από κωμικές συμπτώσεις. Τζόι, Ρέιτσελ και Φίμπι παθαίνουν σοκ με τον παράλληλο βίο της Μόνικα και του Τσάντλερ, αλλά η αποκάλυψη προσφέρει πολύ γέλιο. 

5. Η εκδίκηση του Τζόι... με όλα τα ρούχα του Τσάντλερ

Στην τρίτη σεζόν επεισόδιο 2, ο Ρος έχει καλέσει τους κολλητούς του σε ένα σημαντικό event για δεινόσαυρους, αλλά εκείνοι αλλού... τυρβάζουν! Ο Τζόι και ο Τσάντλερ έχουν άλλη μία επική μονομαχία... ο Τσάντλερ έχει πάρει τα εσώρουχα του Τζόι και τον προκαλεί. «Θα σου κάνω το αντίθετο» λέει ο Τζόι και σκάει μύτη με όλα τα ρούχα του Τσάντλερ. Ο Ρος τους περιμένει για να πάνε μαζί στο πάρτι του μουσείου, αλλά το πράγμα δεν ξεκαθαρίζει εύκολα...

6. Ο Ρος κάνει την απόλυτη λεύκανση δοντιών 

Ακόμα μία φορά κάτι πάει στραβά με τον Ρος... Σε μία προσπάθεια να βελτιώσει την εμφάνιση και την αυτοπεποίθησή του για ένα ραντεβού, ο Ρος αποφασίσει να κάνει λεύκανση δοντιών στο επεισόδιο 8 της 6ης σεζόν. Τα δόντια του είναι λευκότερα από ποτέ, αλλά αυτό είναι και το πρόβλημα... «Πώς σας φαίνονται; Άφησα το τζελ μία μέρα παραπάνω»... είπε στην παρέα που «τυφλώθηκε». Μάταια ο Ρος προσπάθησε να κρατήσει το στόμα του κλειστό ...το ραντεβού είχε μια εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε σε ένα διαμέρισμα με black light!

7. Ο νέος καναπές του Ρος ... Pivot, Pivot, Pivot

Στο επεισόδιο με τίτλο «The One With The Cop» της 5ης σεζόν ο Ρος αγοράζει έναν καναπέ. Κάποιος πρέπει να τον βοηθήσει να τον μεταφέρει μέσα στο διαμέρισμά του και ο κλήρος πέφτει στον Τσάντλερ και τη Ρέιτσελ. Ο Ρος έχει φτιάξει σχεδιάγραμμα και οι τρεις τους προσπαθούν να περάσουν τον καναπέ από γωνίες, και να ανέβουν τη σκάλα. Τα πράγματα δεν πάνε καλά, αλλά ο Ρος όπως πάντα επιμένει.... πόσες φορές ακούσαμε τη λέξη Pivot;  

8. Η Ρέιτσελ ανακοινώνει στον Ρος ότι το προφυλακτικό είναι 97% «ασφαλές»

Ρος και Ρέιτσελ βρίσκονται ερωτικά για μία φορά εκτός μόνιμης σχέσης και κάτι αναπάντεχο συμβαίνει. Η Ρέιτσελ μένει έγκυος και πρέπει να το ανακοινώσει στον Ρος. Εκείνος πολύ σίγουρος για τον εαυτό του, γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι τα προφυλακτικά δεν παρέχουν 100% προστασία. Ρος και Ρέιτσελ θα αποκτήσουν τη μικρή Έμα.

9. Τι κάνει ο Τσάντλερ όταν μια τσούχτρα τσιμπάει την Μόνικα; 

Μόνικα, Τσάντλερ και Τζόι περνούν υπέροχα στην παραλία. Η Μόνικα κάνει ηλιοθεραπεία και ο Τζόι σκάβει μια μεγάλη τρύπα στην άμμο. Ένα δυνατό κύμα σκάει στα πόδια τους και μία τσούχτρα τσιμπάει τη Μόνικα. Ο πόνος είναι αφόρητος. Οι γιαγιάδες μας στο νησί...και το National Geographic έχουν την απάντηση για το ποια είναι η αντιμετώπιση του τσιμπήματος από τσούχτρα.... Ο Τσάντλερ χρειάστηκε να το κάνει... και οι τρεις τους εξηγούν τα γεγονότα σε Ρος και Ρέιτσελ...

10. Όταν η Ρέιτσελ έκανε bullying στον Μπραντ Πιτ

Το 2001, ο Μπραντ Πιτ ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον, και είχε κληθεί να υποδυθεί στην σειρά τον Γουίλ, έναν παλιό συμμαθητή και φίλο του Ρος, με τον οποίο είχαν ιδρύσει μια λέσχη στο σχολείο για να μισούν την Ρέιτσελ, επειδή τους έκανε την ζωή δύσκολη. Ο Μπραντ Πιτ δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι έκανε ένα σαρδάμ στην πρώτη του ατάκα και έπρεπε να ξαναγυριστεί όλη η σκηνή. 

Άνιστον για Πιτ στα Φιλαράκια: «Ήταν υπέροχος»

Με αφορμή την επιστροφή της σειράς Φιλαράκια, η Τζένιφερ Άνιστον και όλο το καστ έδωσε αποκλειστική συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε έναν παλιό αγαπημένο γνώριμο, τον Μπραντ Πιτ. Συγκεκριμένα η ηθοποιός, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της, θυμήθηκε όλα τα μεγάλα αστέρια που είχαν εμφανιστεί στην κωμική σειρά τα 10 χρόνια προβολής της, κάνοντας guest. Όταν οι κυρίες ρωτήθηκαν ποιος διάσημος ήταν ο αγαπημένος τους, έγραψαν έναν εντυπωσιακό αριθμό διάσημων ονομάτων, συμπεριλαμβανομένων των Πολ Ροντ, Ριζ Γουίδερπουν, Μπεν Στίλερ και Σον Πεν. Τότε η Άνιστον είπε: «O κύριος Πιτ ήταν υπέροχος, φανταστικός», ενώ συμφώνησε και η Λίσα Κίντροου.

Διαβάστε επίσηςFriends: Γενεαλόγοι αποκαλύπτουν ότι Μάθιου Πέρι και Κόρτνεϊ Κοξ είναι ξαδέλφια - Η συγγένεια με Lady Gaga

Βίντεο με τις 20 πιο αστείες στιγμές από «Τα Φιλαράκια»

Η εξαιρετικά δημοφιλής κωμική, κλασική στο πέρασμα των χρόνων, σειρά, που παρουσίαζε τις περιπέτειες ζωής και ενηλικίωσης μιας αγαπημένης παρέας και διαδραματιζόταν στην παγκόσμια μητρόπολη του κόσμου, τη Νέα Υόρκη, έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 22 Σεπτεμβρίου 1994 και ολοκληρώθηκε στις 6 Μαΐου του 2004, μετά από 236 επεισόδια, 10 σεζόν, 220 χώρες στις οποίες προβλήθηκε, με μέσο όρο 25 εκατομμύρια τηλεθεατές την εβδομάδα και πάνω από 52 εκατομμύρια, να συντονίζονται στο φινάλε της σειράς. Σε διάφορες πλατφόρμες προβολής, τη σειρά έχουν παρακολουθήσει πάνω από 100 δισεκατομμύρια φορές, μόνο στις Η.Π.Α! Άλλο ένα βίντεο με τις 20 πιο αστείες στιγμές «κλείνει» μέσα του πολλές ... αναμνήσεις!

 

Όλες οι ειδήσεις

Ellen DeGeneres: Ποια είναι η ελληνικής καταγωγής Kelly Clarkson που θα την αντικαταστήσει

Λευτέρης Χαρίτος για το φινάλε από τις Άγριες Μέλισσες: Εκλαψα πολύ στο μοντάζ - Τι αποκάλυψε για τον ρόλο του Χειλάκη

Ζέτα Δούκα: Το μήνυμα για το «body positivity» - Αγάπησε το σώμα σου και μην ακούς κανέναν

Ντέιβιντ ΣουίμερΜπραντ ΠιτΦιλαράκιαΚόρτνεϊ ΚοξΤζένιφερ ΆνιστονFriends Reunion