Lifestyle|11.06.2021 16:40

Jennifer Aniston: Επιστρέφει στην μικρή οθόνη με το «The Morning Show»

Newsroom

Λίγο μετά το πολυσηζυτημένο reunion στα «Φιλαράκια», η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ  Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) επιστρέφει στην μικρή οθόνη με μία εξίσου δημοφιλή σειρά που αγαπήθηκε πολύ. Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, όμως σύμφωνα με το πρόσφατο τρέιλερ, που κυκλοφόρησε η Apple, η Τζένιφερ Άνιστον επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν της σειράς «The Morning Show».

Διαβάστε επίσηςJennifer Aniston: Αρνείται την είδηση ότι θα υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από το Μεξικό

Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ μεταμορφώνεται ξανά στην «Άλεξ Λεβάι» και οι πρώτες εικόνες του teaser κάνουν το κοινό να ανυπομονεί για το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της σειράς.

T

Το βίντεο κυκλοφόρησε από την Apple TV+ με μία δημοσίευση στο Twitter, προκειμένου να παρουσιαστούν οι σειρές και οι ταινίες, που θα κάνουν πρεμιέρα στην πλατφόρμα, και αμέσως ενθουσίασε το fan club της Τζένιφερ Άνιστον, αφού η συγκεκριμένη σειρά της χάρισε για την ερμηνεία της ένα βραβείο SAG.

The Morning Show: Η δεύτερη σεζόν θα ασχοληθεί με τον κορονοϊό

Σύμφωνα με το Variety, στο cast θα προστεθούν δύο νέα μέλη, η Greta Lee που συμμετείχε στο «Russian Doll» του Netflix και ο Ruairi O’Connor του «The Spanish Princess». Η πρώτη θα υποδυθεί τη «Stella Bak, μία νεαρή, φιλόδοξη αρχηγό μία εταιρείας ΜΜΕ» που έχει κοινό στόχο τους νέους του σήμερα, ενώ ο Ruairi O’Connor θα παίξει τον επιτυχημένο Youtuber Ty Fitzgerlad. Συζητώντας πώς θα προχωρήσει η ιστορία στο «The Morning Show» η ηθοποιός και παραγωγός ανέφερε αρκετές πιθανότητες.

Η σκηνοθέτης της σειράς Μίμι Λίντερ επιβεβαίωσε ότι η σειρά αφορά μία πρωινή τηλεοπτική εκπομπή που ασχολείται με ασθένειες στον κόσμο, ρατσισμό, αδικία και ότι θα ενσωματωθεί η πανδημία της COVID-19. Όπως δήλωσε στο Deadline «το σενάριο θα αντικατοπτρίζει τον κόσμο, στο οποίο ζούμε». Η δραματική σειρά βασίζεται στο βιβλίο «Top of the Morning» του Brian Stelter, που αφηγείται την πρόσφατη αντιζηλία των εκπομπών «Today» και «Good Morning America».

Όλες οι ειδήσεις

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Είχα γράψει στο δωμάτιό μου «η νικήτρια του MasterChef» και έγινε

Φάρμα τελικός: Αγρότης της χρονιάς ο Κώστας Γκρέκας - Άδειο το ταγάρι του Ντούπη

Κατά του BBC σκέφτονται να στραφούν Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι - «Ρώτησαν την Ελισάβετ για το όνομα»

Apple TV+Τζένιφερ Άνιστον