Lifestyle|12.06.2021 10:46

Αθηνά Οικονομάκου: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι - Η πρώτη φωτογραφία του μωρού

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αθηνά Οικονομάκου, καθώς μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, υποδέχθηκαν το δεύτερο παιδί τους. Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η επίσημη σελίδα του μαιευτηρίου.

«Καλώς ήρθες μωρό μου! 9/6/21» έγραψε η ηθοποιός σε ένα Instastory της. Στη φωτογραφία φαίνεται να πρωταγωνιστεί ένα ροδαλό ποδαράκι από το νέο μέλος της οικογένειας. Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο στις 18 Νοεμβρίου 2017 με πολιτικό γάμο στο Γύθειο. Στις 14 Μαρτίου 2018, γεννήθηκε ο γιος τους, Μάξιμος και λίγους μήνες αργότερα το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο, στη Μύκονο.

«Έχω λάβει τρομερά μηνύματα από τον κόσμο για την εγκυμοσύνη μου. Δεν θα άντεχα να μην ξέρω το φύλο του παιδιού μου. Ποτέ. Αν ήξερε κάποιος το φύλο του παιδιού μου θα έκανα τα πάντα για να το μάθω, δεν έχω καθόλου υπομονή σε κάποια πράγματα. Φυσικά, θα ήθελα κι ένα κοριτσάκι στη ζωή μας. Θα ήθελα πολύ. Για να δούμε, η επιθυμία μου θα βγει αληθινή ή δε θα βγει;» είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή «The 2Night Show», σχετικά με τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Όλες οι ειδήσεις

Ιωάννα Παππά: Δέχτηκα σχόλιο τύπου «εσύ που είσαι πάνω από 40 γιατί τόλμησες να κάνεις παιδί»

Γιώργος Παπαστεφάνου: Με μπέρδευαν με τον Αλέξη Κωστάλα - Η μυωπία είναι ένα από τα βάσανά μου

Jennifer Aniston: Επιστρέφει στην μικρή οθόνη με το «The Morning Show»

Κατά του BBC σκέφτονται να στραφούν Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι - «Ρώτησαν την Ελισάβετ για το όνομα»

ηθοποιόςΑθηνά Οικονομάκουγέννησημητέρακόρη