Lifestyle|01.02.2019 17:35

Η δικαστική διαμάχη της Ζούνη με την πρώην συνεργάτιδά της (vid)

Newsroom

Η Πέμη Ζούνη στρέφεται εκ νέου κατά της θεατρικής παραγωγού, Μπέσσυ Γιαννοπούλου. Έχει καταθέσει μία προσφυγή, στην οποία ισχυρίζεται ότι επί 1,5 χρόνο η πρώην συνεργάτιδά της την κρατούσε αιχμάλωτη σε ένα διαμέρισμα των Αθηνών και την απειλούσε. 

Όλα άρχισαν την περασμένη άνοιξη μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στη συνεργασία της δημοφιλούς ηθοποιού με το ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Το θέμα αφορούσε στην παράσταση «...και Ιουλιέτ», στην οποία πρωταγωνιστούσε η Ζούνη και σκηνοθέτης, με τις τότε πληροφορίες, ήταν ο βραβευμένος με Όσκαρ Ανγκ Λι

Ωστόσο, το θέμα πήρε άλλες διαστάσεις δύο μέρες πριν την ολοκλήρωση της σειράς των παραστάσεων με την πρωταγωνίστρια να δηλώνει θύμα εξαπάτησης, αποκαλύπτοντας ότι ουδέποτε συνεργάστηκε με τον Κινέζο σκηνοθέτη και ότι οι φωτογραφίες ήταν προϊόν photoshop. 

Παράλληλα, η Πέμη Ζούνη κατηγόρησε την πρώην συνεργάτιδά της ότι, με δέλεαρ τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση, την υποχρέωνε να διαμένει μαζί της σε σπίτι που τους είχε παραχωρήσει ο σύζυγος της ηθοποιού.

Η Μπέσσυ Γιαννοπούλου είχε «απαντήσει» τότε με υπόμνημα που είχε καταθέσει στον εισαγγελέα, στο οποίο, μεταξύ άλλων, επέρριπτε όποιες ευθύνες για το σκάνδαλο στην άλλοτε στενή φίλη της, με την οποία μάλιστα υποστήριζε ότι είχαν έρθει «πολύ κοντά».

Όπως τονίζεται στην εισαγγελική διάταξη, δεν προκύπτει από πουθενά ότι η καταξιωμένη ηθοποιός είχε τεθεί σε καθεστώς ομηρίας από την Μπέσσυ Γιαννοπούλου, καθώς το διάστημα που διέμεναν μαζί είχε τη δυνατότητα να επικοινωνεί και να επισκέπτεται άτομα του οικογενειακού της περιβάλλοντος -όπως και αυτά, εξάλλου-, αλλά και να συνεχίζει τις επαγγελματικές και μη δραστηριότητές της. Ο εισαγγελέας καταλήγει ότι δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της θεατρικής παραγωγού και, ως εκ τούτου, θα πρέπει να απορριφθεί εν μέρει η έγκληση της ηθοποιού. 

Ο δικηγόρος της Ζούνη, Αντώνης Σοφιανός, μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή «Top Story» του Open TV, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για τη δικαστική διαμάχη των δύο γυναικών. 

Μπέσσυ ΓιαννοπούλουπαραγωγόςΠέμη Ζούνηδικαστική διαμάχη