Lifestyle|01.02.2019 18:05

O Ατζούν Ιλιτζαλί αποκάλυψε πού θα γίνουν τα γυρίσματα του «Survivor 3» (vid)

Newsroom

Ο Τούρκος παραγωγός, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, αποκάλυψε που θα γίνουν τα γυρίσματα του «Survivor 3».

Στους προηγούμενους κύκλους τα γυρίσματα και τα αγωνίσματα των παικτών γινόντουσαν στην περιοχή Las Terrenas. Φέτος, ο Ατζούν Ιλιτζαλί επέλεξε να πραγματοποιηθούν στην περιοχή La Romana Province, που βρίσκεται νοτιοανατολικά της Δομινικανής Δημοκρατίας και αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλής τουριστικούς προορισμούς.

Οι παίκτες, που θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης, έχουν ήδη ενημερωθεί και προετοιμάζονται για το ταξίδι τους. Μέχρι στιγμής, έχει αποκαλυφθεί μόνο ένα όνομα από τους Έλληνες παίκτες. 

Πρόκειται για τον Κύπριο personal trainer Κυριάκο Πελεκάνου, ο οποίος είναι γνωστός στην Κύπρο από την παλαιότερη σχέση του με την δημοφιλή Κύπρια παρουσιάστρια Χριστιάννα Αριστοτέλους.

T

Είναι, επίσης, πολύ πιθανό η γνωστοποίηση των Ελλήνων παικτών να γίνει, όπως έγινε στην Τουρκία, δηλαδή να αναρτηθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων στον λογαριασμό του Ελληνικού «Survivor» στο Instagram.

Η πρεμιέρα του «Survivor 3» έχει προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου. 

Survivor 2019SurvivorΑτζούν Ιλίτζαλι