Αυτός είναι ο πρώτος Έλληνας του «Survivor» (pics)
Οι παίκτες, που θα συμμετάσχουν, έχουν ήδη ενημερωθεί και προετοιμάζονται για το ταξίδι τους στον μακρινό προορισμό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Κλείδωσε» η συμμετοχή του Κύπριου personal trainer Κυριακού Πελεκάνου στη μάχη του «Ελληνοτουρκικού Survivor» που θα ξεκινήσει αρχές Φεβρουαρίου στον ΣΚΑΪ.
Πρόκειται για αναγνωρίσιμο πρόσωπο στο νησί της Αφροδίτης κυρίως από την παλαιότερη σχέση του με την δημοφιλή Κύπρια παρουσιάστρια Χριστιάννα Αριστοτέλους.
Το team των Ελλήνων παικτών έχει «κλειδώσει» και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr ίσως και εντός της αυριανής ημέρας αποκαλυφθεί η σύνθεση της Ελληνικής ομάδας που θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.
Είναι επίσης πολύ πιθανό η γνωστοποίηση των μπλε να γίνει, όπως έγινε στην Τουρκία, δηλαδή να αναρτηθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων στον λογαριασμό του Ελληνικού «Survivor» στο Instagram.
Η κυρία Όλγα είναι κάθε Πρωτομαγιά με το γαρύφαλλό της στο Σύνταγμα «επειδή δεν μπορούν να είναι οι 200»
Η πιο κρύα Πρωτομαγιά εδώ και 70 χρόνια στη χώρα - Άφησε... πίσω 1944 και 1987
Πέθανε ο σπουδαίος συγγραφέας Γιώργος Πολυράκης - Είχε γράψει το «Χορεύοντας στη σιωπή»
Ισχυρή έκρηξη σε σπίτι στη Νέα Υόρκη «εκτόξευσε» αστυνομικούς - Τρομακτικό βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



