Lifestyle|15.07.2021 09:56

Ηλίας Μπόγδανος για το ατύχημα που είχε: «Είχα εσωτερική αιμορραγία κι αφαίρεσα τη σπλήνα μου»

Newsroom

Κατά τη διάρκεια του «Survivor 4», ο Ηλίας Μπογδάνος προχώρησε σε μια εξομολόγηση που συντάραξε συμπαίκτες και κοινό. Ο frontman των ΙNCO είχε αποκαλύψει ότι είχε ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του πριν από μερικά χρόνια και από τότε αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής στο περιοδικό «Hello» αναφέρθηκε ξανά σε εκείνη τη στιγμή της ζωής του. «Το ατύχημα ήταν πάρα πολύ σοβαρό. Πέρασε κάποιος με κόκκινο και με χτύπησε στο πλάι αλλά η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Μου έδιναν λίγες πιθανότητες να ζήσω, είχα εσωτερική αιμορραγία, αφαίρεσα τη σπλήνα μου κι είχα αιμάτωμα στο κεφάλι – κι όλα αυτά χωρίς να τρέχω και φορώντας κράνος και στολή».

«Όλος ο διάδρομος στον Ευαγγελισμό γεμάτος»

«Είχα μείνει στο νοσοκομείο σε κώμα και αυτό που σίγουρα θυμάμαι είναι πως όταν άνοιξα τα μάτια μου ήταν εκεί όλοι οι φίλοι και οι οικογένεια μου. Για αυτούς στεναχωριέμαι πιο πολύ, όταν το συζητάω γιατί θυμάμαι πόσο πολύ είχαν πονέσει. Δεν μπορούσα να πιστέψω τη στήριξη που δέχτηκα. Ήταν όλος ο διάδρομος στον Ευαγγελισμό γεμάτος. Το λέω και ανατριχιάζω. Για αυτό δένομαι πολύ με τους ανθρώπους και οι απώλειες και οι αποχαιρετισμοί με επηρεάζουν. Έχω ψηλά τη φιλία, γιατί έχω δεχτεί απίστευτη στήριξη» είχε αποκαλύψει κατά τη διάρκεια του «Survivor 4».

Όλες οι ειδήσεις

Ξεσπά η Ελένη Δήμου: «Έκανα το εμβόλιο, αλλά τη ζωή μου δεν την πήρα πίσω»

Emmy 2021: Χάρι και Μέγκαν υποψήφιοι για βραβείο - Η τρανς ηθοποιός MJ Rodriguez γράφει ιστορία

Ματίνα Παγώνη: «Είναι δυνατόν ν' αφήσω την Ιατρική για να πάω στο Dancing with the stars;»

Κλέλια Ρένεση: Διάσημες Ελληνίδες εξυμνούν την ανάρτηση – καταπέλτη της ηθοποιού

SurvivorSurvivor 4ατύχημαΗλίας Μπόγδανος