Lifestyle|15.07.2021 10:39

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Χωρίζουν έπειτα από 18 χρόνια γάμου

Newsroom

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, έπειτα από 18 χρόνια γάμου, δεν είναι πλέον ζευγάρι. Την είδηση γνωστοποίησαν οι ίδιοι, μέσω επίσημης ανακοίνωσης. «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας».

Στις αρχές του έτους, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης γιόρτασαν 22 χρόνια γνωριμίας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 17 Ιουνίου του 2003 κάτω από άκρα μυστικότητα και δεν είχε διαρρεύσει καμία φωτογραφία από τον γάμο τους. Μάλιστα, τότε είχε κάνει μεγάλη εντύπωση το μέγεθος των μέτρων ασφαλείας που είχαν πάρει. Οι φωτογράφοι προσπάθησαν να κλέψουν κάποια στιγμή από το μυστήριο, αλλά δεν τα κατάφεραν ποτέ. Κάποιοι σκαρφάλωσαν σε δέντρα, ενώ άλλοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν το χώρο από τη θάλασσα. 

Δέσποινα Βανδή: «Ως χαρακτήρες δεν είμαστε πολύ ίδιοι»

«Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ευτυχώς που συναντήθηκαν οι ζωές μας και θεωρώ ότι αυτό που έχω γίνει σήμερα το οφείλω και σε πολύ μεγάλο βαθμό σε εκείνον. Την περίοδο που συνάντησα τον Ντέμη ήταν ήδη ένας άνθρωπος πολύ πετυχημένος στη δουλειά του, ενώ εγώ στην αρχή της καριέρας μου. Αυτό που με γοήτευσε πάνω του, πέρα από αυτό που ήταν ποδοσφαιρικά, ήταν πως άρχισα να γνωρίζω στη διάρκεια της σχέσης μας έναν άνθρωπο με φοβερές αξίες, ιδεώδη και αρχές. Ως χαρακτήρες δεν είμαστε πολύ ίδιοι, αλλά στον βασικό άξονα αξιών έχουμε μεγάλη ταύτιση» έχει πει η διάσημη τραγουδίστρια σε παλιότερη συνέντευξή της.

«Η Δέσποινα είναι μια σπουδαία γυναίκα. Πρώτη φορά την είδα σε μια αφίσα. Μετά πήγα στο μαγαζί. Την πήρα τηλέφωνο από το πουθενά και μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε. Μου άρεσε. Νέος ήμουν. Κατάλαβα πολύ γρήγορα πως δεν θα είναι κάτι περαστικό. Πέρασαν 21 χρόνια. Είχαμε πει πως θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι πως ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Και τη φωνάζω, έρχεται και της λέω “λέω να παντρευτούμε”. Αυτό. Χωρίς να με ταλαιπωρεί κάποια σκέψη, ήθελα να κάνουμε παιδί. Αν και ήμουν νέος για άντρας. Τον Ιούνιο παντρευτήκαμε, ήταν έγκυος και δεν το ξέραμε. Οι πιο δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και γέννησε η Δέσποινα. Έλειπα μονίμως. Εκεί περάσαμε την πιο δύσκολή περίοδο» είχε αποκάλυψει στην ίδια συνέντευξη ο Ντέμης Νικολαΐδης. Από τον γάμο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο.

Όλες οι ειδήσεις

Ξεσπά η Ελένη Δήμου: «Έκανα το εμβόλιο, αλλά τη ζωή μου δεν την πήρα πίσω»

Emmy 2021: Χάρι και Μέγκαν υποψήφιοι για βραβείο - Η τρανς ηθοποιός MJ Rodriguez γράφει ιστορία

Ματίνα Παγώνη: «Είναι δυνατόν ν' αφήσω την Ιατρική για να πάω στο Dancing with the stars;»

Κλέλια Ρένεση: Διάσημες Ελληνίδες εξυμνούν την ανάρτηση – καταπέλτη της ηθοποιού

Δέσποινα ΒανδήχωρισμόςδιαζύγιοΝτέμης Νικολαΐδηςτραγουδίστρια