Lifestyle|15.07.2021 16:41

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: «Δεν είχαν επικοινωνία για αρκετό καιρό» - Το παρασκήνιο του διαζυγίου

Newsroom

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης πήραν διαζύγιο, έπειτα από 18 χρόνια γάμου. Την είδηση γνωστοποίησαν οι ίδιοι, μέσω επίσημης ανακοίνωσης. «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας».

Διαβάστε επίσης: Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση πριν από το διαζύγιο

Ο χωρισμός του ζευγαριού ήταν γεγονός εδώ και λίγο καιρό και, μάλιστα, η πρόσφατη επιτυχία της τραγουδίστριας, με τίτλο «Πέτρα» σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Γιώργου Θεοφάνους, έμελλε να τον «σφραγίσει». Λίγες ώρες πριν από την ανακοίνωση του διαζυγίου, η Δέσποινα Βανδή έγινε νονά ενός κοριτσιού, που πήρε το όνομα Αρετή. Η τραγουδίστρια βάφτισε την κόρη φιλικού της ζευγαριού και η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Παράλληλα, ο Παντελής Καναράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, από την Ιωάννα Μαλέσκου για τον χωρισμό της κολλητής του, ενώ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας ότι «αυτό το κορίτσι που δεν λέει να μεγαλώσει αλλά μόνο ωριμάζει, δυναμώνει, γίνεται καλύτερη και πιο σοφή».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας downtown.gr, «εδώ και πολλά χρόνια είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι οι δυο τους ζούσαν ως συγκάτοικοι στο σπίτι τους στη Βούλα και το διαζύγιο θα ερχόταν πολύ νωρίτερα, αν η Δέσποινα Βανδή δεν πίστευε ότι θα έπρεπε να το καθυστερήσουν για να μην διαταραχθεί η ζωή των παιδιών τους. Μια προσπάθεια που δυστυχώς έφερε ακόμη περισσότερη φθορά στο γάμο και δεν κατάφερε να ανακόψει την αναμενόμενη αυτή εξέλιξη».

 

Σε άλλο κομμάτι του ρεπορτάζ αναφέρεται ότι «δεν είχαν καμία ουσιαστική επικοινωνία αρκετό καιρό τώρα και ο καθένας ακολουθούσε τη ζωή του και το δικό του πρόγραμμα. Το ζευγάρι είχε χάσει πια επαφή, μιλώντας μόνο για τα απαραίτητα. Μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας μπροστά και πίσω από τα φώτα οι προσωπικές επιλογές του συζύγου της Δέσποινας σε σημαντικά θέματα στα όποια βασίζεται ένας υγιής γάμος έφερε το τέλος. Όταν κλονίζεται η εμπιστοσύνη, όταν η ειλικρινά και η αφοσίωση ξεθωριάζουν τότε η αρχή του τέλους έχει ήδη ξεκινήσει».

Η ανακοίνωση στα παιδιά τους

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η Δέσποινα ήταν εκείνη που το ανακοίνωσε στα παιδιά και προσπάθησε να τους βάλει ομαλά στη νέα τους οικογενειακή πραγματικότητα – κάτι που φυσικά χρειάζεται χρόνο. Παράλληλα, ο Ντέμης ο οποίος εδώ και εβδομάδες δεν μένει με την υπόλοιπη οικογένεια, ψάχνει πλέον το σπίτι στο οποίο θα μετακομίσει μόνος του. Το πρώην ζευγάρι είναι έτοιμο και αποφασισμένο να περάσει σε μια νέα φάση ζωής.

T

Αυτή την περίοδο, η Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί της Κύπρου με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής «Σπίτι με το Mega», η τραγουδίστρια, ερμηνεύοντας το «Μέχρι Μάη Μήνα», είχε συγκινηθεί και βουρκώσει. «Η Δέσποινα έχει πει τόσα τραγούδια με τα οποία ταυτίζεται η τωρινή της συναισθηματική κατάσταση… Είναι σαν να μιλάνε όλοι οι στίχοι για εκείνη. Σ’ εκείνο το γύρισμα της είπα "σκέψου ότι τα τραγούδια σου αφορούν τις ζωές πολλών ανθρώπων". Κι εκείνη μου απάντησε απογοητευμένη: "στη δική μου ζωή όμως αφορούν όλα"» αποκαλύπτει συνεργάτιδά της στο downtown.gr.

Όλες οι ειδήσεις

Δέσποινα Βανδή: Οι 6 αναρτήσεις με τον Ντέμη Νικολαΐδη - Πού βρέθηκε πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου

Δέσποινα Βανδή: «Και να που έφτασε η βραδιά που δεν περίμενα» - Το τραγούδι που «σημάδεψε» το διαζύγιό της

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Oι επιστήμονες τώρα μας τα γυρίζουν, ανοσία της αγέλης δεν υπάρχει»

Ορέστης Τζιόβας για Άγριες Μέλισσες: «Τα χρήματα είναι άσχημα, δίνουν πενταροδεκάρες»

τραγουδίστριαΝτέμης ΝικολαΐδηςχωρισμόςδιαζύγιοΔέσποινα Βανδή