Lifestyle|16.08.2021 10:56

Jennifer Lopez: «Εξαφάνισε» τον Alex Rodriguez από το Instagram της - Τον έκανε unfollow και διέγραψε φωτογραφίες τους

Newsroom

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), μετά τον χωρισμό της από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ (Alex Rodriguez), έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική ζωή της και απολαμβάνει τον έρωτα στο πλευρό του Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck). Όπως παρατήρησαν οι θαυμαστές της, δε, η 52χρονη σταρ έσβησε τις περισσότερες αναρτήσεις με εκείνη και τον πρώην αρραβωνιαστικό της, ενώ τον έκανε και unfollow.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ γνωρίστηκαν το 2005, αλλά η σχέση τους έγινε γνωστή τον Μάρτιο του 2017. Η σχέση τους ήταν πολύ δυνατή, με τα παιδιά τους, που είχαν και οι δύο αποκτήσει από άλλους συντρόφους, να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Δύο χρόνια αργότερα, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του.

Ωστόσο, η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού τους ανάγκασε να αναβάλουν επ’ αόριστον τα σχέδια του γάμου τους. Φέτος την άνοιξη, οι φήμες ήθελαν τον Άλεξ Ροντρίγκεζ να έχει απατήσει την Τζένιφερ Λόπεζ με τη Μάντισον ΛεΚρουά, αν και οι δυο τους ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν συναντηθεί ποτέ αυτοπροσώπως.

«Ήταν δυστυχισμένη και αποφάσισε ότι έπρεπε να φύγει» είχε δηλώσει πηγή στο People. «Τους άρεσε να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί ως οικογένεια, αλλά ήταν δύσκολο να κρατήσουν την σπίθα στη σχέσης τους όταν έβλεπαν ο ένας τον άλλον κάθε μέρα» πρόσθεσε μία άλλη πηγή.

Τζένιφερ Λόπεζ και Άλεξ Ροντρίγκεζ (Copyright: AP photo)

Οι φήμες ότι ο Ροντρίγκεζ ήταν «άπιστος» επιδείνωσε τη σχέση τους. «Είτε την έχει απατήσει είτε όχι, δεν έχει σημασία» εξήγησε πρόσωπο στο περιοδικό. «Η Τζένιφερ δεν μπορούσε να ανεχθεί τον φόβο και την αμφιβολία στην σχέση τους». Ευτυχώς, η Λόπεζ είναι καλύτερα σήμερα. «Η Τζένιφερ έχει περάσει τέτοιες δύσκολες καταστάσεις ξανά στο παρελθόν. Δεν είναι η γυναίκα που θα καθίσει να κλάψει».

Ben Affleck: Φιλιά και αγκαλιές με Jennifer Lopez - Γιατί χώρισαν πριν από 17 χρόνια

Η ποπ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) ζουν τον έρωτά τους και ο φακός τους απαθανατίζει σε τρυφερές στιγμές, ενώ πηγές αναφέρουν ότι ο Άφλεκ τα πάει πολύ καλά με τη μητέρα και με τα δίδυμα της τραγουδίστριας. Πηγή δήλωσε στο People ότι η μητέρα της Τζένιφερ είναι πανευτυχισμένη με την επανασύνδεση της κόρης της με τον σταρ του Χόλιγουντ και ότι στο παρελθόν η Γουαδελούπη «αγαπούσε τον Μπεν».

Υπενθυμίζεται ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ χώρισαν πριν από 17 χρόνια περίπου. Έγιναν ζευγάρι τον Ιούλιο του 2002, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Gigli», και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς ο διάσημος ηθοποιός τής έκανε πρόταση γάμου μ’ ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Ωστόσο λίγες ημέρες πριν παντρευτούν, τον Σεπτέμβριο του 2003, ανέβαλαν τον γάμο τους. Χώρισαν τον Ιανουάριο του 2004, με την Τζένιφερ Λόπεζ να περιγράφει αργότερα τον χωρισμό τους ως τον «πρώτο πραγματικό πόνο στην καρδιά» της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Λόπεζ ήταν παντρεμένη με τον δεύτερο σύζυγό της όταν γνώρισε τον Μπεν και ζήτησε αμέσως διαζύγιο. Το 2002 το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, αλλά λίγους μήνες μετά χώρισαν. Σε μετέπειτα συνέντευξή της η ποπ σταρ είχε πει «υπήρχε αγάπη εκεί» αλλά η δημοσιότητα ήταν αμείλικτη.

T

«Αγαπώ τον Μπεν αλλά ήταν υπερβολή όλη αυτή η πολιορκία επί δύο χρόνια. Ήμασταν κάθε εβδομάδα στα εξώφυλλα των περιοδικών με παράξενους τίτλους. Δεν θα κατηγορούσα τα media για τον χωρισμό, επηρέασαν όμως αρνητικά τη δυναμική της σχέσης μας» είχε πει η Τζένιφερ.

Ο Μπεν Άφλεκ σε συνέντευξή του είχε πει ότι ήταν πολύ ερωτευμένοι αλλά εκτέθηκαν πάρα πολύ στα media και δεν ήταν προετοιμασμένοι ως προς το τι θα σήμαινε κάτι τέτοιο. Το 2016 η Jlo είπε σε συνέντευξή της: «Δεν προσπαθήσαμε να έχουμε μια "δημόσια" σχέση. Έτυχε να είμαστε μαζί τη στιγμή που γεννήθηκαν τα ταμπλόιντ και είχαμε τρομερή πίεση. Σε άλλη στιγμή ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να γίνει;».

Χαμός με το ροζ διαμάντι που της χάρισε ο Affleck - Κόστισε 2,5 εκατ.

Το 2002, ο Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) πήγε στο κατάστημα του Χάρι Ουίνστον για να αγοράσει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων και να εντυπωσιάσει την τότε αγαπημένη του, Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez). Το ροζ όπως λένε είναι το αγαπημένο χρώμα της Λατίνας ποπ σταρ και φυσικά ενθουσιάστηκε με την κίνηση του ηθοποιού - που τότε φαινόταν αποφασισμένος να ανέβει μαζί της τα σκαλιά της εκκλησίας. Κάτι που τελικά δεν έγινε ποτέ!

Ο Άφλεκ αγόρασε ένα σπάνιο, κομψό ροζ διαμάντι 6,1 καρατίων με λευκές διαμαντένιες πλευρές, αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Παραμένει ένα από τα πιο εμβληματικά δαχτυλίδια αρραβώνων διασημοτήτων μέχρι σήμερα. «Τα λευκά διαμάντια κυριαρχούν στην αγορά και είναι άφθονα. Είναι όμως άχρωμα», λέει ο Greg Kwiat, διευθύνων σύμβουλος της Kwiat Diamonds.

«Το κόκκινο, το ροζ, το μπλε, το πορτοκαλί και το πράσινο είναι εξαιρετικά σπάνια, ενώ το κίτρινο, το καφέ και το μαύρο, είναι ευρέως διαθέσιμα. Υπάρχουν περισσότεροι πίνακες του Πικάσο στον κόσμο από ό,τι φυσικά ροζ και μπλε διαμάντια σε μέγεθος ενός καρατιού», συμπλήρωσε. Το δαχτυλίδι αρραβώνων του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ ήταν από τις πρώτες φορές που ένα ροζ διαμάντι πήρε τέτοια δημοσιότητα σύμφωνα με το δημοσίευμα του Town&Country. Λέγεται μάλιστα ότι μέχρι και η Μπάρμπρα Στράισαντ - λάτρης των διαμαντιών - είχε ζητήσει από την Τζένιφερ Λόπεζ να θαυμάσει από κοντά το σπάνιο διαμαντένιο δακτυλίδι της. Φήμες θέλουν την ποπ σταρ να έχει κρατήσει το δακτυλίδι και πολλοί αναμένουν μετά την επανασύνδεση του ζευγαριού να το... δουν και στο δάκτυλό της!

Όλες οι ειδήσεις

Elliot Page: Ποζάρει υπερήφανα χωρίς μπλούζα, λίγους μήνες μετά το come out ως τρανς

Britney Spears: Ο πατέρας της παραιτείται από την κηδεμονία - Ποιος θα διαχειρίζεται την περιουσία 60 εκατ.

Halle Berry: Έσπασε δύο πλευρά στα γυρίσματα του Bruised - Η ταινία στο Netflix

 Am Legend: Πώς ένα αδιάφορο θρίλερ με βαμπίρ έγινε «σημαία» των αντιεμβολιαστών

Τζένιφερ ΛόπεζΆλεξ ΡοντρίγκεζinstagramΜπεν Άφλεκ