Lifestyle|13.10.2021 11:40

Η χυδαία ερώτηση που έκαναν στην Adele σε live και η «πληρωμένη» απάντηση

Newsroom

Η 33χρονη τραγουδίστρια Αντέλ (Adele) εμφανίστηκε live στο Instagram, απαντώντας στις καυτές ερωτήσεις των θαυμαστών της, λίγες ημέρες μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη στην Vogue, και απάντησε σε όλα. Κάποιες ερωτήσεις ήταν απλές και κάποιες άλλες ήταν ... προσβλητικές. Τόσο η Αντέλ όσο και οι ακόλουθοί της έμειναν άφωνοι όταν ένας περίεργος χρήστης έκανε μια απίστευτα προσωπική ερώτηση στην τραγουδίστρια.

Ο χρήστης ρώτησε: «Πόσα σώματα μετράς;» με την Αντέλ να παίρνει μια έκφραση αηδίας στο πρόσωπό της προτού απαντήσει: «Εεεε, πόσα σώματα μετράω; Τι σημαίνει αυτό;». Ο αγενής θαυμαστής της ήθελε να μάθει με πόσους είχε κάνει σεξ η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια.

T

Φυσικά, οι υποστηρικτές της Αντέλ συγκεντρώθηκαν στο Twitter για να μοιραστούν την ενόχλησή τους για την «αποτρόπαια» όπως την χαρακτήρισαν ερώτηση. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα άτομο της έκανε αυτή την αποτρόπαια ερώτηση. Γιατί να ασχοληθεί» ανέφερε κάποιος θαυμαστής. «Φανταστείτε πόσο ποταπός μπορεί να είναι κάποιος» πρόσθεσε ένας ακόμη με έναν άλλο να αναρωτιέται: «Ο κόσμος είναι τόσο αηδιαστικός. Να ρωτάς την Αντέλ, η οποία είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού, με πόσους άνδρες έχει πάει. Αποκτήστε επιτέλους μια ζωή!».

T

Adele: Tο διαζύγιο, η απώλεια κιλών και ο νέος της σύντροφος - «Όταν ήμουν 30, όλη μου η ζωή κατέρρευσε»

Adele είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς. Μπορεί να έχουν περάσει έξι ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ «25», με το οποίο σάρωσε τα μουσικά βραβεία ωστόσο η τραγουδίστρια κάνει φέτος δυναμικό comeback στη δισκογραφία. Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ανακοίνωσε πως στις 15 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Easy on me» και μας χάρισε ένα sneak peak, ασπρόμαυρο βίντεο που έγινε αμέσως viral.

Παράλληλα, ποζάρει στον φακό του Steven Meisel και σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η βρετανική και αμερικανική Vogue φιλοξενούν ταυτόχρονα τον ίδιο cover star. «Ένιωσα ότι εξαφανιζόμουν στο φακό της κάμερας» δήλωσε η Adele για τις φωτογραφήσεις που έκανε, ενώ τόνισε πώς πλέον ξέρει πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλει και τι είναι αυτό που δεν θέλει. Στη συνέντευξή της, η ερμηνεύτρια μίλησε για την αλλαγή στο σώμα της, το διαζύγιό της, τον γιο της αλλά και τον νέο της σύντροφο, τον Rich Paul. «Νιώθω ότι αυτό το άλμπουμ είναι αυτοκαταστροφή, μετά αυτο-αντανάκλαση και μετά ένα είδος αυτο-λύτρωσης. Αλλά νιώθω έτοιμη. Θέλω πραγματικά ν' ακούσουν οι άνθρωποι τη δική μου πλευρά της ιστορίας, αυτή τη φορά».

Αποκάλυψε ότι ελπίζει πως το νέο της άλμπουμ, στο οποίο τραγουδά για το διαζύγιό της, θα βοηθήσει τον γιο της, Angelo, να καταλάβει σε λίγα χρόνια τι συνέβη μεταξύ των γονιών του. «Ο γιος μου είχε πολλές ερωτήσεις. Πραγματικά καλές και αθώες ερωτήσεις, στις οποίες απλώς δεν είχα απάντηση. Όπως "γιατί δεν μπορείτε να είστε ακόμα μαζί;"».

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι δυσκολευόταν να μιλήσει στον γιο τους για το χωρισμό των γονιών του, προκαλώντας της τόσο πολύ άγχος που η θεραπεύτρια της πρότεινε να ηχογραφήσει τον εαυτό της να μιλάει στον Angelo για να θυμάται όσα είχαν ειπωθεί. Ένα απόσπασμα από αυτές ακούγεται στο άλμπουμ. «Απλώς ένιωσα ότι ήθελα να του εξηγήσω, μέσω αυτού του δίσκου, όταν είναι στα είκοσι ή τα τριάντα του, ποιος είμαι και γιατί επέλεξα να διαλύσω ολόκληρη τη ζωή του αναζητώντας τη δική μου ευτυχία. Τον έκανε πραγματικά δυστυχισμένο μερικές φορές. Και αυτό είναι μια πραγματική πληγή για μένα που δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να θεραπεύσω».

Όλες οι ειδήσεις

Megan Fox: Πάσχει από σωματική δυσμορφική διαταραχή -«Δεν μου αρέσει το σώμα μου»

GNTM 4: Η φωτογράφιση για τη σεξουαλική παρενόχληση έφερε δάκρυα στον Κωνσταντίνο - Η οικειοθελής αποχώρηση

Μαρία Πολύζου: «Σε ηλικία 11 ετών με βίασε ο πατέρας μου - Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει αν μιλήσω»

Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν μου αρέσω στην τηλεόραση - Σιχαίνομαι τον χαρακτήρα του Ακύλα στις Μέλισσες»

Σάσα Σταμάτη: Κινείται νομικά για να διαπιστώσει αν ο θάνατος του πατέρα της ήταν ιατρικό λάθος

τραγουδίστριαΑντέλδιαζύγιοVogue