Lifestyle|22.10.2021 10:39

Alec Baldwin: Όταν ο δημοφιλής ηθοποιός παρίστανε τον... Ντόναλντ Τραμπ

Newsroom

Ο Αμερικανός ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν (Alec Baldwin), ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε την Πέμπτη, προφανώς από ατύχημα, τη διευθύντρια φωτογραφίας και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη της νέας ταινίας που γύριζαν στην πολιτεία του Νέου Μεξικού, είναι εξαιρετικά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, κυρίως για το ότι μιμείτο τον Ντόναλντ Τραμπ στη σατιρική εκπομπή Saturday Night Live.

Η μακροβιότερη σατιρική εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης δε θα μπορούσε να είχε αφήσει ασχολίαστο το ντιμπέιτ ανάμεσα στους δύο υποψηφίους για την προεδρία των ΗΠΑ το 2020, το οποίο σημαδεύτηκε από απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.

Κατά τη διάρκεια του Saturday Night Fever ο Άλεκ Μπαλντουιν είχε εμφανιστεί ως Ντόναλντ Τραμπ και ο Τζιμ Κάρεϊ ως Τζο Μπάιντεν. Οι δυο τους προσέφεραν απίστευτες στιγμές γέλιου καθώς αποτύπωσαν στο έπακρο τις εκφράσεις και τις κινήσεις των δύο μονομάχων.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν είχε υπερασπιστεί τη μίμηση που έκανε του Ντόναλντ Τραμπ στο τηλεοπτικό σόου "Saturday Night Live", ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος νοσηλευόταν έχοντας προσβληθεί από τη νόσο Covid-19, υποστηρίζοντας πως δεν θα το έκανε στην περίπτωση που ο Τραμπ ήταν «πραγματικά, βαριά άρρωστος».

Ο Μπάλντουιν επισήμανε, σε ένα βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, απαντώντας στις επικρίσεις που διατυπώθηκαν από χρήστες των social media, πως οι παραγωγοί και το δίκτυο NBC «δεν θέλουν να βουλιάξουν το πλοίο. Επομένως, εάν υπήρχε υποψία ότι ο Τραμπ ήταν πραγματικά, σοβαρά άρρωστος… αντιμετώπιζε πραγματικά πρόβλημα, τότε στοιχηματίζω όλα όσα έχω ότι δεν θα φθάναμε καν σε αυτό το σημείο σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο του σόου».

T

Όλες οι ειδήσεις

Alec Baldwin: Τραγωδία σε γυρίσματα ταινίας - Πυροβόλησε θανάσιμα γυναίκα

Κορονοϊός: Ανησυχία για αύξηση νοσηρότητας τον Νοέμβριο - 10 περιοχές «καίνε» από κρούσματα

To ενεργειακό «χαρτί» στο γεωπολιτικό πόκερ: Οι κινήσεις Αθήνας και Άγκυρας

ΚΙΝΑΛ: Ο Γιώργος δήλωσε «παρών» και ήδη πέφτουν οι πρώτες κανονιές

Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές - Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία

Bαθμολογία UEFΑ: Ο ΠΑΟΚ εκτόξευσε την Ελλάδα στη 16η θέση!

Αλεκ ΜπάλντουινΗΠΑAlec BaldwinπυροβολισμοίΝτόναλντ Τραμπ