Lifestyle|24.10.2021 17:45

Squid Game: Απογειώθηκαν οι ζωές των σταρ της σειράς του Netflix - Προτάσεις βροχή

Newsroom

Το φαινόμενο που ακούει στο όνομα «Squid Game», δηλαδή το «Παιχνίδι του καλαμαριού», είναι η επιτυχημένη κορεατική σειρά του Netflix και η επιρροή της συνεχίζει να εξαπλώνεται με ανεξέλεγκτους ρυθμούς, αποκτώντας όλο και περισσότερους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Η σειρά «Squid Game» παρακολουθεί την περιπέτεια ανθρώπων που επιλέγουν να γίνουν παίκτες και να συμμετάσχουν σε «διεστραμμένες» εκδοχές παιδικών παιχνιδιών προκειμένου για να απαλλαγούν από τα υπέρογκα χρέη τους. Όσοι χάνουν, πεθαίνουν ή δολοφονούνται και μόνο ένας θα είναι ο τελικός νικητής, που θα πάρει τα χρήματα τα οπούα αυξάνονται όσο πεθαίνουν οι συμπαίκτες. Η μανία της νοτιοκορεατική σειράς -όπως ήταν αναμενόμενο έχει κάνει τους πρωταγωνιστές να απολαμβάνουν την επιτυχία τους και τη θραύση που κάνουν στο κοινό παγκοσμίως.

Squid Game Παίκτης 456 - Jung Jae Lee 

Ο Lee Jung-Jae, ο βασικός πρωταγωνιστής της σειράς, που είναι διατεθειμένος να περάσει τα πάνδεινα για το έπαθλο και για να κρατησει την κόρη του κοντά του έχει στην πραγματικότητα μία πλουσιοπάροχη ζωή. Ο 49χρονος ηθοποιός που γεννήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου προέρχεται από πλούσια οικογένεια γιατρών και ιδιοκτητών ζυθοποιίας και δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης. Η παρθενική του εμφάνιση στον κινηματογράφο έγινε το 1993, ενώ η δημοτικότητά του έφτασε στα ύψη στη χώρα του το 1998.

T
T

Το 2010 συμμετείχε στη νοτιοκορεατική ταινία «The housemaid» κερδίζοντας το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού σε πορτογαλικό φεστιβάλ. Δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης, αφού από το 2000 διατηρεί ιταλικό εστιατόριο στη Σεούλ. Φήμες λένε ότι ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την αντιπρόεδρο της Samsung, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Το 2009 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ενώ λίγα χρόνια αργότερα ο ηθοποιός δημοσιοποίησε τη σχέση του με γοητευτική επιχειρηματία γνωστού κορεατικού κολοσσού τροφίμων.

Παρά την τεράστια επιτυχία της σειράς «Squid Game», ο ηθοποιός δηλώνει ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα για εκείνον και πως είναι η πρώτη φορά που κλήθηκε να παίξει ένα χαρακτήρα με τέτοιο εύρος προσωπικότητας.

Squid Game Παίκτης 218 - Park Hae-Soo

Ο παίκτης 218 δεν είναι και ο πιο «ηθικός» της σειράς, έχει όμως και εκείνος τους λόγους του για όσα κάνει στο «Squid Game». Ο ηθοποιός Park Hae-Soo έχει εργαστεί στο παρελθόν ως μοντέλο και πριν από ένα μήνα έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Είναι 39 ετών γεννημένος στις 21 Νοεμβρίου και θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στη χώρα του, αφού στο βιογραφικό του έχει μεγάλη τηλεοπτική καριέρα.

T

Τα πάρε δώσε με το Netflix δεν έχουν τελειώσει, μιας και θα συμμετέχει και σε άλλη σειρά της δημοφιλούς πλατφόρμας περιεχομένου. Οσο για την την προσωπική του ζωή... είναι παντρεμένος εδώ και δύο χρόνια και η επιτυχία της σειράς συνέπεσε με τη γέννηση τους πρώτου του παιδιού. 

T

Squid Game Παίκτρια 067 - Jung Ho-yeon

Η Jung Ho-yeon ήταν ένα απλό μοντέλο στη Νότια Κορέα μέχρι που μπήκε στη ζωή της η σειρά-φαινόμενο του Netflix «Squid Game». Από τις πασαρέλες βρέθηκε στην υποκριτική και πλέον όλοι μιλούν για εκείνη. Η σειρά του Netflix έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή του παγκόσμιου top 10 της πλατφόρμας και οι πρωταγωνιστές της έχουν γίνει διάσημοι σε... ένα βράδυ! Η Jung Ho-yeon, μετά από ένα επιτυχημένο δοκιμαστικό και χωρίς ιδιαίτερη προηγούμενη εμπειρία, πήρε τον ρόλο που άλλαξε τα πάντα στη ζωή της.

Το 27χρονο μοντέλο, παίζει τον ρόλο της Kang Sae-byeok, μίας νεαρής αποστάτριας από τη Βόρεια Κορέα, που παλεύει να βγάλει χρήματα με κάθε τρόπο για να βοηθήσει τον αδερφό της και να ξαναβρεθεί με την μητέρα της, η οποία βρίσκεται ακόμα στη Βόρεια Κορέα. Είναι αρκετά απόμακρη και στο παιχνίδι θα βρει έναν παλιό γνωστό της που τη θέλει νεκρή. Μπορεί όμως εκείνος να πεθάνει πρώτος!

Διάβασε ακόμα: Jung Ho-yeon: Πώς το Squid Game την έκανε mega star - Απέκτησε 15 εκατ. νέους ακολούθους και συμβόλαιο με τη Louis Vuitton

Squid Game Παίκτης 001 - Yeong Su oh

Ο συμπαθητικός - αλλά και πρόσωπο κλειδί για να μην δώσουμε spoiler - παίκτης 001 είναι 77 ετών. Ο Yeong Su oh γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου και είναι ένας από τους πιο διάσημους συγγραφείς, αλλά και ηθοποιούς της Νότιας Κορέας, ενώ έχει στην κατοχή του και βραβείο ηθοποιίας. Ξεκίνησε να παίζει στο θέατρο το 1967 ενώ έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από διακόσιες παραγωγές.

T

Στην τηλεόραση αλλά και στον κινηματογράφο συνήθιζε να υποδύεται... μοναχούς λόγω της εμπειρίας του με τα βουδιστικα έργα. Είναι παντρεμένος από το 2008 και έχοντας αποκτήσει δύο γιους ο ηθοποιός απολαμβάνει και αυτός με τη σειρά του την τεράστια επιτυχία της σειράς. Μάλιστα λόγω της δημοφιλίας του μεγάλη εταιρεία franchise του έκανε πρόταση να γίνει το πρόσωπό της ο ίδιος αρνήθηκε αφού όπως είπε θέλει να επικεντρωθεί μόνο στην έχνη του.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Open Weekend» (Κυριακή 24/10).

Όλες οι ειδήσεις

Κομάντα και Δράκοι, Σασμός, Γη της Ελιάς και όλα τα σάουντρακ των νέων ελληνικών σειρών

Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα: Σπάνια εμφάνιση στον γάμο Φίλιππου - Nina Flohr

40 χρόνια Duran Duran - Έκαναν πάρτι «γενεθλίων» σε κάστρο με διάσημους καλεσμένους

Adele: Ρεκόρ για το νέο τραγούδι της «Easy on me» - Το σπίτι του Hello και το διαζύγιο

Φίλιππος – Nina Flohr: Οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους στη Μητρόπολη

ηθοποιοίSquid GameΝότια ΚορέαNetflix