Lifestyle|29.10.2021 14:46

Ζεις καλά; Κάνε στον εαυτό σου αυτές τις 4 ερωτήσεις, λέει ο γκουρού γυμναστής της Adele

Newsroom

Ο Χάρλεϊ Πάστερνακ (Harley Pasternak) είναι φημισμένος σύμβουλος διατροφής και προσωπικός γυμναστής σε πολλές διασημότητες όπως: Αντέλ, Αριάνα Γκράντε, Γκουίνεθ Πάλτροου, Κάντις Σουάνπολ, Τζέσικα Σίμσον και Μέγκαν Φοξ. Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Πάστερνακ είναι ένας από τους ειδικούς που βοήθησαν την Αντέλ να χάσει βάρος και ότι οι συστάσεις ήρθαν από τις φίλες της, Lady Gaga και Κάμερον Ντίαζ.

Η «στρατηγική» του μέσα από τα βιβλία του δεν είναι τα εξαντλητικά προγράμματα άσκησης και οι «δύσκολες» δίαιτες. Σε αποκλειστική συνέντευξη στο HELLO, αποκαλύπτει μυστικά για μία καλύτερη και πιο υγιεινή ζωή, επισημαίνοντας ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι σήμερα όταν πρόκειται για το πρόγραμμα ευεξίας τους είναι «ο χρόνος»!

Ιδανική άσκηση το περπάτημα - 12.000 βήματα την ημέρα

Γι αυτό ο Χάρλεϊ Πάστερνακ προτείνει σαν την ιδανική άσκηση «το περπάτημα». Περπατάω για να πάρω τον πρωινό μου καφέ. Αν έχω να κάνω ένα τηλεφώνημα, το κάνω με το ακουστικό μου και συνεχίζω να περπατάω. Αν θέλω να δω κάποιο φίλο μου του προτείνω να πάμε μια βόλτα. Νομίζω ότι περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να είσαι έξω για την βιταμίνη D και την ψυχική και σωματική σου υγεία».