Lifestyle|02.11.2021 13:30

Ary Abittan: Συνελήφθη ο Γάλλος ηθοποιός έπειτα από καταγγελία για βιασμό

Newsroom

Σύμφωνα με δύο γαλλικά ΜΜΕ, ο ηθοποιός Αρί Αμπιτάν (Ary Abittan), ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός για τη συμμετοχή του στην κωμωδία «Θεέ μου, τι σου κάναμε;», κρατείται μετά από καταγγελία για βιασμό.  Την είδηση δημοσίευσε αρχικά η «Le Parisien», ενώ το γεγονός πως ο ηθοποιός κρατείται μετέδωσε λίγο αργότερα και το γαλλικό δίκτυο BFMTV, όπου αναφέρεται πως η καταγγελία δεν έγινε από τη σύντροφό του, αλλά από τρίτο πρόσωπο.

Μάλιστα, η κράτηση του Αμπιτάν παρατάθηκε το πρωί της Δευτέρας για ακόμη 24 ώρες, με τα υπό εξέταση γεγονότα να λαμβάνουν χώρα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο πατέρας του Γάλλου καλλιτέχνη Αρί Αμπιτάν γεννήθηκε στο Μαρόκο, ενώ η μητέρα του στην Τυνησία. Εργάστηκε στο παρελθόν ως οδηγός ταξί στο Παρίσι, πριν κάνει τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική.

.

Στη Γαλλία έγινε γνωστός μέσα από σειρά τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών, ωστόσο η καριέρα του εκτοξεύτηκε όταν έλαβε μέρος στην κωμωδία «Θεέ μου, τι σου κάναμε;», η οποία αγαπήθηκε πολύ και στη χώρα μας. 

Ο Αμπιτάν αυτή την εποχή προωθούσε το δεύτερο μέρος του «Θεέ μου, τί σου κάναμε;», ενώ παράλληλα εργαζόταν και στην ανάπτυξη του one-man show του και της περιοδείας του που θα έκανε στη διάρκεια του επόμενου έτους.

βιασμόςηθοποιόςΓαλλία