Lifestyle|06.11.2021 02:12

Ναταλία Γερμανού: Έχω υποστεί bullying, με αποκαλούν «παλιόγρια» και «δεινόσαυρο»

Newsroom

Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε αρχικά για το περιστατικό με τον Τάσο Ξιαρχό. «Ίσως πάνω στον παρορμητισμό του, έκανε κάτι χωρίς να καταλάβει πόσο κακό είναι. Πρέπει να βάλουμε ένα τεράστιο "Χ", όταν εισβάλλουμε στα όρια του διπλανού μας» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση της Κατερίνας για το αν θα έπαιρνε συνέντευξη από τον Πέτρο Φιλιππίδη ή τον Δημήτρη Λιγνάδη, απάντησε: «Όχι δεν τους θα έκανα συνέντευξ, εγώ δεν θέλω αυτή τη στιγμή να την κάνω αυτή τη συνέντευξη. Πιθανόν το "θέλω" να πρέπει να το αντικαταστήσω με το "δεν μπορώ", για να είμαι ειλικρινής. Δεν θα το έκανα. Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας άνθρωπος που δεν τον γνώριζα, τον είχα καλέσει στην εκπομπή και του είχα πλέξει το εγκώμιο. "Επεσα" από τα σύννεφα. Με την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη, σοκαρίστηκα».

Για το αν έχει υποστεί bullying, η Ναταλία Γερμανού είπε: «Σε πιο νεαρή ηλικία όχι, ούτε ως παιδί, ούτε ως έφηβη. Τα τελευταία 2-3 χρόνια έχω υποστεί. Με αποκαλούν "παλιόγρια" και "δεινόσαυρο", είναι το ηλικιακό bullying. Εγώ την ηλικία μου τα τελευταία χρόνια δεν την κρύβω πια. Είπα ότι πρέπει να απελευθερωθώ  και να λέω πόσο χρονών είμαι για να νιώθω ελεύθερη. Όταν είπα την ηλικία μου, είναι σα να δήλωσα “Είμαι απολίθωμα του ζωολογικού κήπου”. Η πιο συνηθισμένη κακία στα social media είναι το γριά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση. «Ξεκίνησα το ’92. Δεν έχω κάνει εκπομπή μαγειρικής, δεν έχω κάνει πρωινό. Αυτό που κάνεις εσύ και οι συνάδελφοι της πρωινής ζώνης πολύ το θαυμάζω. Απαιτεί ζωντάνια το πρωινό. Δεν μου πηγαίνει το πρωινό, προτιμώ το μεσημεράκι» τόνισε η ίδια και σύνεχισε, λέγοντας πως «παρακολουθώ να νούμερα τηλεθέασης και προβληματίζομαι, γιατί βιοπορίζομαι απ’ αυτό. Δεν έχω διαχειριστεί τα χρήματα καλά, γιατί δεν πουλούσα τον εαυτό μου έξυπνα. Έβγαλα πάρα πολλά λεφτά, έφαγα πάρα πολλά σε ταξίδια. Θα έπρεπε να τα είχα διαχειριστεί καλύτερα. Η μάνα μου ανέλαβε τα οικονομικά μου, γιατί ήμουν σπάταλη».

Δεν βλέπει, δήλωσε, το λόγο να ξαναπαντρευτεί, προτιμά τη συντροφικότητα και δεν μετανιώνει που συνειδητά δεν έκανε παιδί. Τέλος, αποκάλυψε ότι είναι μόνη αυτή την περίοδο και ότι στον άνδρα την ελκύουν οι αρετές της καλοσύνης και του χιούμορ. Κατέληξε ότι οικονομικά δεν την εκμεταλλεύτηκε κανένας σύντροφος και αν την εκμεταλλεύτηκε κάποιος για να γίνει γνωστός, «μαγκιά του».

Ναταλία ΓερμανούΠέτρος ΦιλιππίδηςΚατερίνα ΚαινούργιουbullyingΤάσος ΞιαρχόΔημήτρης Λιγνάδης