Lifestyle|07.11.2021 17:00

Ναταλία Γερμανού για Μάνο Ιωάννου: «Χαζές καταγγελίες δεν υπάρχουν αγόρι μου»

Newsroom

Στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού την Κυριακή (07/11) προβλήθηκε η δήλωση που έκανε ο Μάνος Ιωάννου στο «Open Weekend» σχετικά με το MeToo, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός ανέφερε: «Κάποιες καταγγελίες τις θεώρησα χαζές. Δεν γίνεται ξαφνικά τώρα να θυμήθηκαν 300 άτομα τι έχει κάνει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Σίγουρα κάποια ισχύουν, αλλά και κάποια δεν ισχύουν». Η Ναταλία Γερμανού δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έδωσε την απάντησή της στον Μάνο Ιωάννου.

Ναταλία Γερμανού για δηλώσεις Μάνου Ιωάννου: «Χαζές καταγγελίες δεν υπάρχουν»

«Με τον Μάνο γνωριζόμαστε καλά, πάρα πολύ καλά. Δεν του αφαιρώ καθόλου το δικαίωμα να πει τη γνώμη του και να πει ότι στη δική του συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη όλα κύλησαν καλά. Θα δεχτώ ότι είναι φίλοι και ότι ο Μάνος νιώθει την ανάγκη να υπερασπιστεί τον φίλο του. 300 καταγγελίες ξαφνικά στον Δημήτρη Λιγνάδη; Δεν νομίζω! Είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Ο ένας κάνει την αρχή και παίρνει θάρρος και ο επόμενος και μιλάει, έτσι ξεκίνησε το κίνημα metoo», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Η λέξη που με ενόχλησε πιο πολύ απ’ όλες είναι το "κάποιες καταγγελίες τις θεώρησα χαζές". Χαζές καταγγελίες δεν υπάρχουν. Υπάρχουν καταγγελίες που ο εισαγγελέας θα αποφανθεί αν είναι έγκυρες, ότι ναι, έχουν βάση, άρα ο φερόμενος ως βιαστής, κακοποιητής πάει κατευθείαν για Κορυδαλλό ή αν αθωώνεται τελικά. Χαζές, όχι, όχι αγόρι μου», είπε φανερά εκνευρισμένη η Ναταλία Γερμανού.

Μάνος Ιωάννου: «Σίγουρα μερικές καταγγελίες ισχύουν, αλλά και κάποιες όχι» 

Ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου είχε πει στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, μεταξύ άλλων: «Αν ισχύουν όλα αυτά για Φιλιππίδη και Λιγνάδη είναι εγκλήματα. Πλέον έχει κοπάσει. Στην αρχή γινόντουσαν 500 χιλιάδες καταγγελίες, φοβόσουν να φλερτάρεις μη γυρίσει κάποιος και σου πει τι είναι αυτά που κάνεις. Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει το απλό φλερτ σεξουαλική παρενόχληση».«Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν πάρα πολύ καλή. Ούτε bullying ούτε τίποτα. Εννοείται ότι μπορεί να υπάρξουν κάποια νεύρα, κάποιες φωνές. Εγώ δεν τον είδα να φέρεται άσχημα», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Και κατέληξε: «Κάποιες καταγγελίες τις θεώρησα χαζές. Δεν γίνεται ξαφνικά τώρα να θυμήθηκαν 300 άτομα τι έχει κάνει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Σίγουρα κάποια ισχύουν, αλλά και κάποια δεν ισχύουν. Βγήκαν απλά όλοι να κατηγορήσουν τον Δημήτρη Λιγνάδη. Το μεγάλο πλήγμα για το θέατρο ήταν ο κορονοϊός αυτά τα δύο χρόνια και όχι τόσο αυτά που ακούστηκαν για τους συναδέλφους».

Πέτρος ΦιλιππίδηςΝαταλία ΓερμανούΜάνος ΙωάννουΔημήτρης Λιγνάδης