Lifestyle|11.11.2021 13:40

Φάρμα: Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μπαίνει στο ριάλιτι - Οι παίκτες λίγο πριν από τις δοκιμασίες

Newsroom

Ένα πρόσωπο που σίγουρα κανείς δεν περίμενε αναμένεται να μπει στo ριάλιτι «Φάρμα». Πρόκειται για μια τεράστια έκπληξη που άφησε άφωνους τους πάντες στο άκουσμά της.Ο πρώην βουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι το πρόσωπο έκπληξη της φετινής σεζόν στη Φάρμα και σίγουρα άπαντες περιμένουν να τον δουν στα νέα του καθήκοντα. Ο ΑΝΤ1 αναζητά πρόσωπα που θα συζητηθούν και ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι σίγουρα ένα από αυτά. 

Οι φωτογραφίες του Παναγιώτη Ψωμιάδη λίγο πριν μπει στο ριάλιτι τα λένε όλα, καθώς όπως βλέπουμε έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο του. «Μπαίνουμε κι εμείς στην Φάρμα να δείξουμε και εμείς ότι μπορούμε», είπε στο πρώτο μήνυμα του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Το Πρωινό», θα είναι ένας από τους συμμετέχοντες στην «Φάρμα» του ΑΝΤ1.

Οι φωτογραφίες του Παναγιώτη Ψωμιάδη λίγο πριν μπει στη Φάρμα

Φάρμα: Οι παίκτες μπαίνουν στο σπίτι και ξεκινούν τις δοκιμασίες

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» (11/11) προβλήθηκαν πλάνα από το σπίτι της «Φάρμας», στο οποίο θα μπουν οι παίκτες και θα ξεκινήσουν τις δοκιμασίες. Οι συμμετέχοντες που έχουν γίνει γνωστοί είναι οι: Αθανασία Τζουμελέκα, Σάσα Μπάστα, Σταμάτης Γαρδέλης, Αγγελική Ηλιάδη, Μαίρη Μηλιαρέση και ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, ο γνωστός«Κουτσαβάκης».

Πάντως ο κόσμος στο δρόμο ανέφερε ότι περιμένει πώς και πώς τη Σάσα Μπάστα στε αγροτικές εργασίες. Υπενθυμίζεται ότι φέτος το χρηματικό έπαθλο της Φάρμας φτάνει τα 100.000 ευρώ, όσα δίνει και το Survivor.

ΦάρμαΣάσα ΜπάσταριάλιτιΠαναγιώτης Ψωμιάδης