Lifestyle|05.02.2019 09:45

Το Τατουάζ: Καταιγιστικές οι εξελίξεις για τον Ορφέα στα επόμενα επεισόδια

Αλέξης Μίχας

Νωρίτερα, η ιστορία της απαγωγής θα ολοκληρωθεί με ευχάριστο τέλος. Η Άννα απελευθερώνεται φέρνοντας συναισθήματα χαράς και ανακούφισης σε άλλους. Νωρίτερα τη λύση δίνουν η αποφασιστικότητα του Σέκερη και μία σφαίρα από ελεύθερο σκοπευτή που σκοτώνει τον έναν από τους απαγωγείς. Λίγο αργότερα στην Αίγινα, ο Ορφέας πηγαίνει στην ταβέρνα και βρίσκει μόνη της τη Μάρθα.

Έξαλλος από θυμό, δεν θα διστάσει να τραβήξει μαχαίρι εναντίον της γυναίκας που μέχρι χθες θεωρούσε δεύτερη μάνα του. Αργότερα, σε ακόμη μία στιγμή παράνοιας ο αδίστακτος άνδρας δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο στη Χριστίνα! Την ίδια στιγμή, η Τατιάνα λαμβάνει πάλι ένα mail που αφορά τον σίριαλ κίλερ, αυτήν τη φορά όμως τα πράγματα είναι αλλιώτικα και ανατρεπτικά.

Στο Λονδίνο, η Μαργκώ είναι έτοιμη να πάρει ό,τι της ανήκει, αλλά μια γυναίκα, η Κασσάνδρα Γρίβα, εντελώς απροσδόκητα θα της τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια... Η Όλγα, ο Στέφανος και η Λήδα επιστρέφουν στα Μετέωρα. Ο Στέφανος με ανησυχία βλέπει την Όλγα να πίνει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ, προσπαθώντας να ξεπεράσει τα άγχη της.

Διαβάστε ακόμα: Το Τατουάζ: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια - Τι θα γίνει με την απαγωγή

Η Τατιάνα στέλνει mail στον ανώνυμο αποστολέα και του αποκαλύπτει πως ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό του σίριαλ κίλερ και του ζητά να τον κατονομάσει. Όλα δείχνουν πλέον ότι ο κύκλος έχει στενέψει πολύ γύρω από τον Ορφέα και η σύλληψή του είναι ζήτημα ωρών. Η αποκάλυψη του Σωκράτη στην Τατιάνα πως ο Ορφέας είναι ο σίριαλ κίλερ την αφήνει άφωνη αλλά και θυμωμένη με τον εαυτό της, που δεν κατάφερε να διαβάσει τα σημάδια που ήταν μπροστά της όλο αυτόν τον καιρό.

Εν τω μεταξύ, η δίκη για το διαζύγιο της Ελένης και του Ορφέα ξεκινά και οι τόνοι ανεβαίνουν επικίνδυνα, οδηγώντας την Ελένη σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα. Η Ελένη ζητά τον λόγο από τον Ορφέα για τα ψέματα που ακούστηκαν στο δικαστήριο, αλλά η αντίδρασή του της παγώνει το αίμα.

Διαβάστε ακόμα: Απόστολος Γκλέτσος: Αποκαλύπτει τα λεφτά που παίρνει για τα επεισόδια του Τατουάζ

Οι τίτλοι τέλους για τον άνδρα πέφτουν λίγο πριν ξεψυχήσει ακόμα ένα θύμα στα χέρια του.

Η σύλληψή του είναι πλέον γεγονός! Η είδηση σοκάρει την οικογένεια Μελά και βυθίζει τη Μάρθα στην κατάθλιψη. Η Τατιάνα αναλαμβάνει το δύσκολο κομμάτι της ανάκρισης και σύντομα καταλαβαίνει πως τα ψυχιατρικά προβλήματα του Ορφέα είναι μεγάλα. Η Άννα κλονίζεται όταν συνειδητοποιεί πως ο Ορφέας ήταν αυτός που προσπάθησε τρεις φορές να τη σκοτώσει! Η Όλγα συνεχίζει να πίνει, θεωρώντας πως λίγη χαλάρωση δεν βλάπτει, αλλά ο Στέφανος έχει εντελώς αντίθετη άποψη. Θα συγκρουστούν άσχημα! Ο δικηγόρος που θα διαλέξει ο Ορφέας για να τον υπερασπιστεί θα σοκάρει τους πάντες.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Το Τατουάζ