Lifestyle|05.12.2021 13:00

Πρεμιέρα για τη Φάρμα και Διονύσης Ψωμιάδης: «Δεν θα βλέπω τον αδερφό μου στο ριάλιτι» - Το μήνυμα του Σταμάτη Γαρδέλη

Newsroom

Με τα σακίδια και τα... όνειρά τους, πάτησαν το πόδι τους στην πλήρως ανανεωμένη Φάρμα οι 18 παίκτες του ριάλιτι, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου (04/12) στον ΑΝΤ1. Εντάσεις και καβγάδες έρχονται να δυσκολέψουν την συγκατοίκηση από την πρώτη στιγμή, ενώ ανακοινώθηκαν από τον Σάκη Τανιμανίδη στους παίκτες οι νέοι κανόνες της Φάρμας και αναδείχθηκε ο πρώτος αρχηγός. Επεισοδιακή ήταν και η είσοδος του πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, που βλέπει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι ως «ένα νέο challenge»!

Με το σακίδιο στην πλάτη έφτασαν στο σπίτι μεταξύ άλλων οι: Αθανασία Τσουμελέκα, Σταμάτης Γαρδέλης, Αγγελική Ηλιάδη, Μαίρη Μηλιαρέση, Σάσα Μπάστα και Μάνος Πανταζής. Η Ολυμπιονίκης Τσουμελέκα αποκάλυψε ότι τα παιδιά της την παρότρυναν να πάρει μέρος στη Φάρμα, και μάλιστα ψηφίστηκε και πρώτη αρχηγός! Σύμφωνα με το Σάκη Τανιμανίδη φέτος ο αρχηγός θα αναδεικνύεται απευθείας από τον παίκτη που θα αποχωρεί. 

Η είσοδος του Παναγιώτη Ψωμιάδη - Όσα είπε ο αδερφός του, Διονύσης για τη Φάρμα

Η παραγωγή επέλεξε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να είναι ο 18ος και τελευταίος παίκτης που θα έμπαινε στη Φάρμα. Μάλιστα μπήκε ... πάνω σ’ ένα τζιπ και όχι περπατώντας όπως έκαναν όλοι οι διαγωνιζόμενοι. Όταν πάτησε το πόδι του επικαλέστηκε το λαϊκό άσμα: «Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω». Οι συμπαίκτες του σάστισαν καθώς κάποιοι τον γνώριζαν και κάποιοι όχι. «Είμαι ένας έρωτας, μία μόδα διαχρονική» παραδέχθηκε ο Ψωμιάδης. Εμφανίστηκε με στολή παραλλαγής και χωρίς άλογο ως άλλος Ζορό: «Σας αγαπώ! Μπαίνω στη Φάρμα γιατί μου αρέσει να τολμώ με πίστη και θέλω να δείξω για άλλη μια φορά τον αληθινό Παναγιώτη».

Ο αδερφός του, Διονύσης Ψωμιάδης, μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» για τη συμμετοχή του Παναγιώτη στο ριάλιτι: «Δεν έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν έμαθα ότι ο αδελφός μου θα μπει στο ριάλιτι, έμεινα με όλο το... σώμα ανοιχτό. Τι να του πω; Τι να τον κάνω; Εγώ είπα την άποψή μου, το ήξερα εδώ και ενάμιση μήνα. Μη με αναγκάσετε να μιλήσω». Αναφορικά με τη φήμη ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έχει ήδη αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι ο αδελφός του απάντησε ότι είναι ακόμα εκεί. Ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να βλέπει τη Φάρμα: «Ούτε Φάρμα θέλω να δω, ούτε τους ανθρώπους που έχει δίπλα του ο Παναγιώτης. Αλλά είμαι με τον Παναγιώτη, μόνο με τον Παναγιώτη» είπε ο Διονύσης Ψωμιάδης.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης πρότεινε τιμής ένεκεν να οριστεί άνευ ψηφοφορίας αρχηγός ο Ψωμιάδης λόγω ηλικίας, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους συμπαίκτες του. 

Ο Σταμάτης Γαρδέλης στέλνει το δικό του μήνυμα στον Γιώργο Λιάγκα

Η Σάσα Μπάστα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο μάτι της. «Πρέπει να φύγω και να πάω στο νοσοκομείο. Θεωρούν ότι το μάτι μου, πρέπει να το δει γιατρός στο νοσοκομείο. Εκνευρίζομαι, γιατί δε θέλω να χάσω τον αγώνα ασυλίας», είπε η Σάσα Μπάστα στους συμπαίκτες της. Νωρίτερα και πριν αρχίσει η ψηφοφορία, ο Σταμάτης Γαρδέλης ζήτησε από τον Σάκη Τανιμανίδη τον λόγο. Και αυτό γιατί ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιάγκα. «Πριν το κλείσεις θα μου επιτρέψεις να στείλω ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιάγκα. Γιώργο, ξεκινάς, ξεκινάς κι επιστρέφεις δυνατός και γίνεσαι μεγάλος παραμένοντας μικρός», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Εκτός Φάρμας ο Σταμάτης Γαρδέλης

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Σταμάτης Γαρδέλης δεν πρόλαβε να μπει στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1 και βγήκε. «Ο λόγος ήταν ότι δημιουργούσε πολλές εντάσεις γιατί δεν μπορούσε να προσαρμοστεί. Ξέφυγε από τα όρια των κανόνων, με αποτέλεσμα η παραγωγή να τον διώξει. Αυτό είχε ακουστεί μέχρι σήμερα. Εμείς, όμως, έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες ότι δεν έφυγε γιατί τσακώθηκε, αλλά γιατί έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με τη μέση του» ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Οικονομάκης. 

Παναγιώτης ΨωμιάδηςΣταμάτης ΓαρδέληςΑΝΤ1Σάκης ΤανιμανίδηςπαίκτεςριάλιτιΦάρμαΔιονύσης Ψωμιάδης