Lifestyle|07.12.2021 15:00

Γιάννης Χατζηγεωργίου και Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor: «Ο καθένας φεύγει όποτε θέλει από μια παράσταση» ξεσπά ο Μπιμπίλας

Newsroom

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα του «Survivor». Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα επιστρέψει στις οθόνες μας πριν από την εκπνοή του χρόνου και συγκεκριμένα την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Love it», υπάρχουν χιλιάδες συμμετοχές επίδοξων «ναυαγών» που επιθυμούν να βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο γι' ακόμη μία χρονιά, περιμένοντας την ευκαιρία για να κερδίσουν από τη μεγάλη δυναμική που έχει το πρόγραμμα.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Μυριέλλα Κουρεντή θεωρείται βέβαιο πλέον ότι θα συμμετέχουν στο φετινό «Survivor». Οι δύο ηθοποιοί, μάλιστα, αποχώρησαν και τις θεατρικές τους παραστάσεις. «Μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα του να κοιμάμαι σε μια παραλία κάτω από τα αστέρια. Το έχω κάνει με παρέες, κιθάρες, φωτιά και να περνάμε όμορφα. Πιστεύω θα το διαχειριστώ. Η πείνα πιστεύω ότι είναι κάτι που θα μπορέσω να διαχειριστώ. Το οικονομικό μπορεί να είναι ένας παρανομαστής αλλά πιο πολύ θα πήγαινα γιατί πιστεύω ότι είναι ένας δίαυλος επικοινωνίας με τον κόσμο και να μπορέσει να δει άλλα υπέροχα πράγματα που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό».

Σπύρος Μπιμπίλας: «Κάνει κάτι που το θεωρώ απαράδεκτο»

Από την άλλη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, βγαίνοντας μέσω Skype, στην ίδια εκπομπή, σχολίασε: «Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένα τρέιλερ μιας παράστασης που θα πρωταγωνιστώ εγώ και θα ανέβαινε στις 12 Δεκεμβρίου, αλλά λόγω της αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου μετατέθηκε και θα πάει στις 17. Ο Γιάννης έχει φύγει. Εγώ διαφωνώ με όλες τις αποχωρήσεις. Ξεκινήσαμε με αυτή του Άρη Σερβετάλη, τώρα έχουμε την αποχώρηση του Γιάννη και έχουμε όπως μαθαίνω και την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή από άλλο θέατρο για να πάνε στα ριάλιτι.

Αυτό πληροφορήθηκα χθες για τη Μυριέλλα Κουρεντή, αν την πάρετε τηλέφωνο θα μάθετε, δε μπορώ να μιλάω γι' άλλους ανθρώπους. Προσωπικά διαφωνώ με όλα τα ριάλιτι που εξευτελίζουν ανθρώπους και διαφωνώ και με τον Γιάννη που τον αγαπάω πάρα πολύ και συνεργαζόμαστε πάρα πολύ στα φιλανθρωπικά και τρέχει. Είναι ένα εξαίρετο παιδί που όμως αυτή τη στιγμή κάνει κάτι που θεωρώ απαράδεκτο και για το σωματείο και για εμένα προσωπικά. Δε θεωρώ σωστό οι ηθοποιοί να φεύγουν από τις θέσεις τους. Σέβομαι τα οικονομικά των ανθρώπων γιατί μόνο για οικονομικά γίνεται. Είναι άλλη παράμετρος το οικονομικό. Αν υπήρχαν συμβολικές συμβάσεις ισχυρές που δε μπορούμε να κάνουμε, δε θα φεύγανε τόσο εύκολα οι ηθοποιοί από τα συμβόλαιά τους γιατί θα είχαν ποινικές ρήτρες. Ζούμε σε μια χαώδη κατάσταση που ο καθένας φεύγει όποτε θέλει από μια παράσταση. Για την τσέπη τους είναι σωστό, για το θέατρο ως έννοια είναι λάθος». 

Μυριέλλα Κουρεντή: «Δεν κρέμασα κανέναν»

Αργότερα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου απάντησε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν με θεωρεί έντιμο άνθρωπο. Βεβαίως είναι λάθος να αφήνεις μια παράσταση και να αφήνεις ξεκρέμαστο έναν θίασο που αγωνιά και προσπαθεί να βγάλει ένα θεατρικό έργο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό, τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει. Οφείλω ως επαγγελματίας να τηρώ τον λόγο μου και γι’ αυτό αισθάνομαι πολύ άσχημα, όταν επέλεξα να μην είμαι στο συγκεκριμένο έργο. Δέχομαι ότι τους δυσκόλεψα αλλά δεν τους κρέμασα. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω αυτό».

Με τη σειρά της, η Μυριέλλα Κουρεντή πρόσθεσε: «Με τον Σπύρο έχω συνεργαστεί κι εγώ και νομίζω ότι ξέρει τι παιδί είμαι, έχω δείξει τι άνθρωπος είμαι και δεν θα παρατούσα ποτέ μια θεατρική παράσταση. Έχει άδικο όσο αφορά στο κομμάτι ότι δεν παράτησα μια παράσταση. Έκανα μια πολύ σοβαρή συζήτηση πολύ πριν αποφασίσω τι θα κάνω τελικά. Δεν κρέμασα κανέναν, μίλησα με τον σκηνοθέτη και τον παραγωγό και βρήκαν αντικαταστάτρια».

Ποιοι ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

Η δημοσιογράφος του OPEN, Σοφία Μανουσακίδου, μίλησε με μια πιθανή «μαχήτρια». «Θα δούμε αν θα πάω. Δεν ξέρω ακόμα. Έχω πάει στα κάστινγκ και έχουμε μιλήσει. Τους είπα πως είμαι τραγουδίστρια και με ρώτησαν τι κομμάτια λέω. Αθλούμαι από μικρή. Το κολύμπι είναι το πιο δυνατό μου στοιχείο. Περιμένω την απάντησή τους. Δεν ξέρω ακόμα σε ποια από τις δύο ομάδες με υπολογίζουν γιατι είμαι ακόμα νέα καλλιτέχνης» δήλωσε η Τζένη στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

 

Παράλληλα, η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε στον αέρα ότι η Ελισάβετ Σπανού μπαίνει στο ριάλιτι, αφού έχει ήδη συμφωνήσει με την Acun Media. «Έχουμε ακούσει πολλά, ένα όμως όνομα δεν έχει παίξει πουθενά αλλού και θα το πούμε εδώ. Είναι η τραγουδίστρια που έχει αποσυρθεί από το τραγούδι και της αρέσει το πλέξιμο, την έχουμε δει να συμμετέχει και σε τηλεοπτική εκπομπή, είναι και μελαχρινή και φυσικά δεν είναι άλλη από την Ελισάβετ Σπανού. Φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με την Acun Media και θα μπει στους διάσημους και θα κάνει χαμό». 

Ο Γιώργος Λιανός μετακομίζει στον Άγιο Δομίνικο

Ο Γιώργος Λιανός, μιλώντας στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, αποκάλυψε ότι πρόκειται να τον συνοδεύσουν στον Άγιο Δομίνικο η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη και το μωράκι τους. «Έχουμε πολλούς λόγους να μείνω σπίτι πριν φύγουμε για Άγιο Δομίνικο γιατί θα μας λείψουν όλοι. Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις ημέρες και να τις περάσουμε ποιοτικά, οικογενειακά. Επειδή θα φύγω για τον Άγιο Δομίνικο και θα κάνω έξι μήνες να δω αγαπημένα πρόσωπα, προσπαθώ να περνάω χρόνο μαζί τους αλλά το κενό δε γεμίζει με τις βίντεο κλήσεις.

Το μωράκι μαζί με τη σύντροφό μου θα έρθουν στον Άγιο Δομίνικο. Από εκεί και πέρα, τα τρία παιδιά έχουν τα σχολεία τους, οπότε θα εκμεταλλευτούμε - αν τα καταφέρουμε - την περίοδο των γιορτών του Πάσχα. Δεν θα φύγουμε μαζί με την Κωνσταντίνα. Όπως και πέρυσι, θα κατέβω ένα μήνα μόνος μου, για να ξεκινήσει το project και να νιώσουμε μια ασφάλεια με τα γυρίσματα και μετά θα έρθουν» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής για το «Survivor».

ριάλιτιΆγιος ΔομίνικοςπρεμιέραSurvivorΣπύρος ΜπιμπίλαςΣΚΑΪΓιάννης ΧατζηγεωργίουΜυριέλλα ΚουρεντήΓιώργος Λιανός