Lifestyle|13.12.2021 20:16

Αντώνης Κανάκης: «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι πλέον μαζί μας» - Η ανακοίνωση μετά την καταγγελία για διαρροή «ροζ βίντεο»

Newsroom

Την απομάκρυνση από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα του Στάθη Παναγιωτόπουλου ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης, μετά από τις διαδικτυακές αποκαλύψεις ότι ο παρουσιαστής έχει αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεσή της. 

Όπως αναφέρει η δημοσίευση, που ξεκίνησε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης στο Instagram και αναπαράχθηκε στο Twitter από τον χρήστη «Γκέι Καγκουρό», ο παρουσιαστής και η κοπέλα γνωρίστηκαν στην Αλόνησσο, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διατηρεί εξοχική κατοικία. Αφού χώρισαν, ο δημοσιογράφος προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της, χωρίς την έγκρισή της, σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

«Είναι μια πολύ παράξενη ημέρα για τους Ράδιο Αρβύλα. Μια από τις πιο δύσκολες ημέρες. Το Ράδιο Αρβύλα για εμάς είναι επικοινωνία, ανθρωπιά και πολύ ωραία πράγματα. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, τα έχουμε χαμένα. Ο λόγος μου δεν θα είναι δομημένος, είμαι σε σύγχυση. Ζητάω συγγνώμη. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι πλέον μαζί μας. Ο Στάθης έκανε κάτι που δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε… Έκανε κάτι σε μια κοπέλα, δεν έχει σημασία. Αποφάσισε για λόγους που δεν γνωρίζω να ανεβάσει πορνογραφικό υλικό χωρίς να πάρει τη συγκατάθεση της κοπέλας» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Κάποια στιγμή, σήμερα, τηλεφώνησα στον Κωστάκη για να του υπενθυμίσω ότι πρέπει να βάλουμε τα χριστουγεννιάτικα στο στούντιο και ο εκείνος μου μιλούσε σαν κάτι σοβαρό να έχει γίνει. Τελικά, μου είπε ότι τη στιγμή εκείνη που τον πήρα τηλέφωνο εμφανίστηκε στα social media ένα δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε κάτι το οποίο δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Για λόγους που δεν έχω καταλάβει και δεν γνωρίζω, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει πορνογραφικό υλικό του ίδιου και της κοπέλας αυτής που ήταν σε σχέση, βέβαια, από ότι κατάλαβα το έκανε χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας. Και μάλιστα ανέβασε πολλές φωτογραφίες. Πήγαν στα δικαστήρια στην αρχή, αλλά μετά υποτίθεται πως τα βρήκαν εξωδικαστικά. 

«Κλείσαμε το τηλέφωνο και ήμασταν σίγουροι ότι πρόκειται γι' αυτά τα γνωστά του Διαδικτύου που ο καθένας λέει ότι θέλει. Στην πορεία, όμως, επικοινώνησα και ασχολήθηκα για να δω τι πραγματικά έχει συμβεί. Διαπίστωσα πως όντως υπάρχει αυτή η ιστορία και όντως έχουν συμβεί αυτά τα πράγματα. Στην αρχή πραγματικά, ο εγκέφαλός μου χρειάστηκε ώρες μέχρι να μπορέσει ξανά να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Επικοινώνησα με τον Στάθη, να του ανακοινώσω την απόφασή μας πως θα διακόψουμε τη συνεργασία μας, γιατί δεν μπορεί να είναι μετά από αυτό στο "Ράδιο Αρβύλα". Πάλληλα του εξέφρασα τη λύπη μου γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανε κάτι τέτοιο αλλά και το θυμό μου. Έχουμε έρθει σε μία πάρα πολύ δύσκολη θέση» πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε: «Είμαστε μία οικογένεια. Είμαστε μαζί χρόνια ατελείωτα. Μας αφορά σε πάρα πολλά επίπεδα και δε νοιάζομαι ιδιαίτερα για τις συνέπειες. Για όλο αυτό το άσχημο πράγμα που ζούμε εμείς, αλλά για το ανθρώπινο κομμάτι. Δεν είναι δυνατόν να έχεις κάνει κάτι τέτοιο και να μην ενημερώσεις... Λυπούμαστε πολύ για την κοπέλα... Νιώθουμε ιδιαίτερα στεναχωρημένοι, πληγωμένοι και προδομένοι που βρεθήκαμε σε αυτή τη θέση» κατέληξε ο Αντώνης Κανάκης.

Χρήστος Κιούσης: «Θα μπορούσε μία από τις κόρες μου να είναι εκείνη η κοπέλα»

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Χρήστος Κιούσης και είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι 47 χρόνων και έχω δύο παιδιά. Θα μπορούσε μία από τις κόρες μου να είναι εκείνη η κοπέλα. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα αντιδρούσα. Δεν ξέρω τι θα μπορούσα να κάνω στο πλαίσιο του νόμου». 

ΑΝΤ1Αντώνης ΚανάκηςΣτάθης ΠαναγιωτόπουλοςΡάδιο Αρβύλα