Lifestyle|15.12.2021 15:00

Monica Bellucci: Το αισθησιακό τανγκό στην ιταλική τηλεόραση και ο ρόλος της ηλικιωμένης που σόκαρε τους θαυμαστές της

Newsroom

Το παθιασμένο τανγκό της Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci) στο ιταλικό «Dancing with the stars» καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, με την κινηματογραφική σταρ να αποκαλύπτει το ταλέντο της και στον... χορό! Η Ιταλίδα ντίβα, την οποία πρόσφατα απολαύσαμε και στο Ηρώδειο ως Μαρία Κάλλας

Στα 56 της, η Μόνικα Μπελούτσι έχει χαράξει μια πλούσια καριέρα στον κινηματογράφο και είναι ίσως ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα πρόσωπα του παγκόσμιου σινεμά. Υπήρξε και επιτυχημένο μοντέλο στα πρώτα της βήματα, καριέρα την οποία ακολουθεί η κόρη της Ντέβα Κασέλ. 

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Μόνικα Μπελούτσι βρέθηκε στο ιταλικό «Dancing with the stars». Εκεί, ανέβηκε στην σκηνή και χόρεψε ένα παθιασμένο τανγκό με τον Ιταλό χορευτή Simone Di Pasquale κλέβοντας την παράσταση.

 

«Πέρασα τέλεια, ήταν πολύ όμορφο αυτό που έγινε» είπε η Μόνικα μετά το τέλος του χορού στα παρασκήνια του σόου. Στο πλαίσιο της κριτικής που δέχθηκε πολλοί θεώρησαν την εμφάνιση μαγνητοσκοπημένη. Η ηθοποιός βρίσκεται στη φάση προώθησης της νέας της ταινίας «La Befana vien di notte» του σκηνοθέτη Paola Landi, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 30 Δεκεμβρίου. Η Μόνικα παίζει το ρόλο της Μπεφάνα. Σύμφωνα με την παράδοση, πρόκειται για μια πολύ ηλικιωμένη γυναίκα που πετάει πάνω σε μια φθαρμένη σκούπα, για να επισκεφτεί τα παιδιά τη νύχτα μεταξύ της 5ης και 6ης Ιανουαρίου (η νύχτα των Θεοφανείων) και να γεμίσει τις κάλτσες που άφησαν αυτά, που είναι ειδικά κρεμασμένες πάνω στο τζάκι ή κοντά σε ένα παράθυρο. Για τις ανάγκες του ρόλου η Μόνικα εμφανίζεται με λευκά μακριά μαλλιά.

Μόνικα Μπελούτσι: Ποζάρει για πρώτη φορά με την 16χρονη κόρη της - «Η Ντέβα μου μοιάζει πολύ»

Αν δημιούργησαν κάτι μοναδικό οι πρώην σύζυγοι Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci) και Βενσάν Κασέλ (Vincent Cassel) αυτό είναι η κόρη τους... Ντέβα Κασέλ (Deva Cassel). Η 16χρονη Ντέβα κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ και ποιο πρόσωπο θα ήταν καλύτερο να τη «συνοδεύσει» από τη διάσημη μαμά της; Οι δύο τους ποζάρουν με ρούχα Dolce & Gabbana για το ιταλικό τεύχος της Vogue και η ομοιότητά τους είναι εντυπωσιακή. Διάλογος ανάμεσα σε δύο γενιές, με τις δύο καλλονές να μοιράζονται για πρώτη φορά τον φωτογραφικό φακό του Paolo Roversi.

 

H Ντέβα Κασέλ κόρη του διάσημου πρώην ζευγαριού, δεν είναι (ακόμα) ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό, λόγω της ηλικίας της, όμως η συνεργασία της πλέον με τον διάσημο ιταλικό οίκο μόδας την έχει ήδη εκτοξεύσει. Σε ηλικία 15 ετών φωτογραφήθηκε στην πρώτη της μεγάλη δουλειά της για το promotion του νέου αρώματος Shine της Dolce & Gabbana, πόζαρε με ένα λευκό φόρεμα στο Αμάλφι της Ιταλίας και κέρδισε τις εντυπώσεις. Η 56χρονη ηθοποιός δηλώνει περήφανη για την κόρη της και παραδέχεται ότι της μοιάζει όχι μόνο εξωτερικά. «Ήταν πάντα ελεύθερη, δεν φοβάται τίποτα» λέει η Ιταλίδα σταρ για την κόρη της.

 

Ντέβα Κασέλ: Όμορφη σαν τη Μόνικα Μπελούτσι, εκρηκτική σαν τον Βενσάν Κασέλ

Η Ντέβα Κασέλ γεννήθηκε το 2004 στην Ιταλία και μεγάλωσε στη Γαλλία, ενώ πάντα οι γονείς της την κρατούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε πρώτη «ανάγνωση» θα έλεγε κανείς ότι μοιάζει στην μητέρα της, έχοντας πάρει τόσο την λάμψη της όσο και τα χαρακτηριστικά της.

 

Το μόνο που μένει να μάθουμε, όμως, είναι αν έχει τον «εκρηκτικό» χαρακτήρα του πατέρα της Βενσάν Κασέλ ο οποίος έχει κάνει μια εξίσου μεγάλη κινηματογραφική καριέρα με αυτή της πρώην γυναίκας του και συχνά στον ρόλο του «κακού».

χορόςΝτέβα ΚασέλΤάνγκοηθοποιόςΜόνικα Μπελούτσι