Monica Bellucci και Άννα Βίσση χέρι χέρι στο Ηρώδειο - Όταν η «απόλυτη» γνώρισε την Ιταλίδα σταρ
Η Άννα Βίσση φωτογραφήθηκε στο Ηρώδειο με τη Μόνικα Μπελούτσι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Έναν χρόνο μετά την αναβολή της πολυαναμενόμενης sold out εμφάνισής της στην Αθήνα, η πασίγνωστη Ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci) ανέβηκε στην σκηνή του Ηρωδείου (21/9), ντυμένη με μαύρη διαφάνεια, για την πρώτη από τις τρεις παραστάσεις με επιστολές και αναμνήσεις της σπουδαίας Ελληνίδας σοπράνο, Μαρίας Κάλλας.
Η ντίβα του σινεμά Μόνικα Μπελούτσι, έδωσε την πρώτη της παράσταση ως Μαρία Κάλλας στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού και η απόλυτη Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση ήταν εκεί για να τη θαυμάσει. Μεταξύ άλλων, την παράσταση είδαν διά ζώσης ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με τη σύζυγό του Σία Κοσιώνη και τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, η Νατάσα Παζαΐτη, ο Μάριος Φραγκούλης, η Χριστίνα Παππά, η Μίνα Βαλυράκη, η Μαρίνα Πατούλη κ.αλ.
Η Άννα Βίσση κάθησε στις πρώτες σειρές του θεάτρου και ήταν εντυπωσιακή όπως πάντα με άνετο country look και τα αντίστοιχα εντυπωσιακά μποτάκια.

Μόνικα Μπελούτσι - Άννα Βίσση: Χέρι χέρι στο Ηρώδειο
Μετά την παράσταση, η Άννα Βίσση φωτογραφήθηκε με τη Μόνικα Μπελούτσι και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Ιnstagram. Η Ελληνίδα ποπ σταρ έγραψε στη λεζάντα: «"Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις" από τη μοναδική Μόνικα Μπελούτσι. Είμαι ευτυχής που παρακολούθησα την παράσταση και μετά γνώρισα τη Μόνικα».
Willie Garson: Πέθανε ο «Stanford Blatch» του Sex and the City στα 57 του
Monica Bellucci: Έλαμψε ως Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο - Μπακογιάννης και Ιμάμογλου στο κοινό
Louis Vuitton: Στη νέα καμπάνια του γαλλικού οίκου συμμετέχουν μαθητές της Μήλου
Νίκος Βέρτης για κορονοϊό: Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη - Νεότατη, χωρίς υποκείμενο νόσημα
Σπύρος Μπιμπίλας: Δέχτηκε πρόταση για τη σειρά «The Crown» - Ο ρόλος που θα υποδυθεί
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




