Lifestyle|16.12.2021 13:18

«Η γυναίκα σου έφταιγε που ήσουν αλκοολικός;»: Σάλος με τις δηλώσεις του Ben Affleck για τον εθισμό του και τον γάμο

Newsroom

Όλος αυτός ο ... κόπος της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και του Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) να δείξουν στα media την «άμεμπτη» γεμάτη έρωτα επανασύνδεσή τους πήγε μάλλον... στράφι, μετά τις δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτικό σόου ο χολιγουντιανός ηθοποιός και σκηνοθέτης. Δηλώσεις που δημιούργησαν πολλές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι περισσότερες δεν ήταν και τόσο κολακευτικές για εκείνον!

Ο Άφλεκ μιλώντας στο talk show «The Howard Stern Show» αναφέρθηκε στον γάμο του με την επίσης διάσημη ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Ο 49χρονος ηθοποιός, που έχει κάνει αγώνα απεξάρτησης από το αλκοόλ, είπε ότι: «Εάν παραμέναμε μαζί, μάλλον θα έπινα ακόμα». Ο Μπεν Άφλεκ μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης για αλκοολισμό το 2018, ενώ είχε χωρίσει επίσημα με την πρώην σύζυγό του τον Ιούνιο του 2015, μια μέρα μετά την 10η επέτειο του γάμου τους. Η Tζένιφερ Γκάρνερ αναδείχθηκε ομορφότερη γυναίκα του 2019 από το People και τότε είχε δηλώσει ότι κομβικό ρόλο σε όλα τα πράγματα έχει η αυτοεκτίμηση.

Μπεν Άφλεκ για τον γάμο του με Τζένιφερ Γκάρνερ: «Προσπαθήσαμε επειδή είχαμε παιδιά»

«Ένας λόγος του γιατί άρχισα να πίνω ήταν επειδή ένιωθα παγιδευμένος» ανέφερε. «Έλεγα: "Δεν μπορώ να ξεφύγω εξαιτίας των παιδιών μου, αλλά δεν είμαι χαρούμενος, τι να κάνω;" Και αυτό που έκανα ήταν να πίνω ένα μπουκάλι ουίσκι και να αποκοιμιέμαι στον καναπέ, κάτι που αποδείχθηκε πως δεν ήταν η λύση. Τελικά προσπαθήσαμε, και προσπαθήσαμε επειδή είχαμε παιδιά, αλλά και οι δύο νιώθαμε πως δεν θέλαμε να είναι αυτό το μοντέλο του γάμου που θα έβλεπαν τα παιδιά μας».

Μιλώντας για την κατάρρευση του γάμου του με την Τζένιφερ Γκάρνερ, είπε: «Η αλήθεια είναι πως πήραμε το χρόνο μας, πήραμε την απόφασή μας και χωρίσαμε. Είχαμε έναν γάμο που δεν λειτούργησε.  Ήξερα ότι ήταν καλή μαμά και ήλπιζα πως ήξερε ότι ήμουν καλός μπαμπάς. Έπρεπε να αποτοξινωθώ και το αναγνωρίζω».

Ο διάσημος ηθοποιός παραδέχτηκε επίσης πως κατάλαβε ότι είχε πιάσει πάτο στη μάχη του με τον αλκοολισμό, όταν είδε πώς τον κοιτούσαν τα παιδιά του. «Η θεραπεία για τον εθισμό είναι να υποφέρεις. Υποφέρεις αρκετά προτού κάτι μέσα σου, σου φωνάξει: "Φτάνει πια"».

«Κατηγορείς τη γυναίκα σου γιατί έπινες;» έγραψαν στο Twitter για τον Άφλεκ

Οι χρήστες του Twitter δεν είδαν με καλό μάτι τις δηλώσεις του Μπεν Άφλεκ, ο οποίος φάνηκε ότι κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του... επειδή εκείνος αισθανόταν εγκλωβισμένος και έπινε! Η Τζένιφερ Γκάρνερ είναι μια από τις σταρ της βιομηχανίας του θεάματος που σπάνια απασχολεί τα media. Μάλιστα μαζί με τη Χάλι Μπέρι έχουν κινηθεί νομικά ώστε να δημιουργηθούν διατάξεις που να προστατεύουν τα ανήλικα παιδιά των διασημοτήτων από τις «επιθέσεις» των παπαράτσι. Η Γκάρνερ βοήθησε τον Άφλεκ στη μάχη για αποτοξίνωση μάλιστα ήταν η ίδια που τον πήγε στο συγκεκριμένο κέντρο και τον πίεσε να αναζητήσει βοήθεια. Οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις και συχνά περνούν όλοι μαζί σαν οικογένεια με τα παιδιά τους τις γιορτές.

«Κατηγορείς τη γυναίκα σου γιατί έπινες. Μα έπινες και πριν τη γνωρίσεις!» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter, με έναν άλλο να λέει «το να μιλάς έτσι για τη μητέρα των παιδιών σου δεν σε τιμά». Η πλειοψηφία των μηνυμάτων ζητεί από τον ηθοποιό να πάρει την ευθύνη της ζωής του και την ευθύνη των πράξεών του.

Ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε στο σόου του Τζιμι Κίμελ και είπε ότι φυσικά και δεν εννοούσε όλα αυτά για τα οποία κατηγορήθηκε στα social και ότι τα media απομονώνουν φράσεις και χάνεται το συνολικό νόημα. «Αν ακούσεις όλη τη συνέντευξη θα καταλάβεις ότι είπα ακριβώς το αντίθετο. Δεν θα ήθελα ποτέ τα παιδιά μου να πουν ότι είπα έστω και μία κακή λέξη για τη μητέρα τους. Κάναμε την πιο ειλικρινή, όμορφη και "ανοικτή" συζήτηση και αυτό που έμεινε ήταν αυτές οι φράσεις; Λάθος»

Ο Μπεν Άφλεκ παραδέχεται: Νιώθω δέος για τα όσα έχει καταφέρει η Τζένιφερ Λόπεζ

Για πρώτη φορά μετά την επανένωση της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και του Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck), ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλάει δημόσια για την αγαπημένη του. «Νιώθω δέος για την επίδραση της Τζένιφερ στον κόσμο», δήλωσε ο 43χρονος βραβευμένος με Όσκαρ σταρ σε συνέντευξή του που είχε δημοσιεύτει στο AdWeek.

«Ως καλλιτέχνης, μπορώ να κάνω ταινίες που συγκινούν το κοινό, όμως η Τζένιφερ έχει εμπνεύσει μια τεράστια ομάδα ανθρώπων να αισθανθεί ότι έχει μια "θέση στο τραπέζι" σε αυτήν τη χώρα. Αυτό το έχουν καταφέρει λίγοι άνθρωποι σε όλη την ιστορία. Τη θαυμάζω και τη σέβομαι».

Ο Άφλεκ είχε συνοδεύσει την JLo σε εκδήλωση για τη στήριξη γυναικών με μικρές επιχειρήσεις στο Bronx και η έκπληξή του για το πώς την αντιμετώπισαν ήταν... σαρωτική. «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω δει από πρώτο χέρι τη διαφορά που κάνει. Έγχρωμες γυναίκες πλησιάζουν την Τζένιφερ και της λένε πόσο της έχει εμπνεύσει με τον δυναμισμό της και τις επιτυχίες της», συμπλήρωσε ο Άφλεκ.

Τζένιφερ ΓκάρνερδιαζύγιοΜπεν ΆφλεκΤζένιφερ Λόπεζαλκοολισμόςηθοποιός